Rekrytointi

Haemme parhaillaan musikaalialan ammattilaisia School of Rock -musikaaliin ja teatteriompelijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Etsimme School of Rock -musikaalin understudy-, swing- ja ensemble-tehtäviin 
laulu-ja tanssitaitoisia musikaaliammattilaisia.

School of Rock -musikaalin ohjaa Samuel Harjanne, koreografi on Jari Saarelainen 
ja kapellimestari Tony Sikström.

Musikaalin harjoitukset ovat huhti-toukokuussa 2024 ja elokuussa 2024.
Ensi-ilta on syyskuussa 2024.

Koe-esiintymiset järjestetään Tampereen Työväen Teatterissa 12.-13.3.2023.

Lähetä yhden sivun mittainen kuvallinen CV 21.2.23 mennessä osoitteeseen: fbe+ggg-grnggrev.sv

Kutsumme koe-esiintymiseen hakemusten perusteella. 


Teatteriompelijaksi Tampereen Työväen Teatteriin

Etsimme Kokenutta teatteriompelijaa osaksi ammattitaitoista porukkaamme. Olet ahkera, yhteistyökykyinen ja koet että osaat tarvittaessa toteuttaa vaativimpiakin ideoita. Hae rohkeasti meille töihin. 

Työtehtäviisi kuuluu pukujen kaavoitus, leikkuu, sovitus ja ompelu. Asut toutetaan pukusuunnittelijan luonnosten mukaisesti. Työssä tarvitaan kykyä toteuttaa valmiita suunnitelmia, hahmotuskykyä, idearikkautta, materiaalien tuntemusta sekä halua oppia ja kehittää uusia työtapoja. Puvustossa olet osa kuuden ompelijan tiimiä. Tiimi valmistaa puvut Tampereen Työväen Teatterin neljälle näyttämölle. Työt tehdään pääosin arkisin joustavasti klo 8.00 – 16.00 välillä. 

Toivomme, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja pystyt toimimaan itsenäisesti välillä hektisessä teatterimaailmassa jossa nopeat muutokset suunnitelmiin ovat arkipäivää.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn, vaihtelevat ja monipuoliset työtehtävät, mukavat ja sitoutuneet työkaverit, laadukkaat työtilat ja välineet sekä työpaikan Tampereen keskustassa.

Lähetä meille ansioluettelo ja työhakemus palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen: rvyn.wbhgghacnn+ggg-grnggrev.sv.  Otsikolla: Työhakemus / Teatteriompelija / TTT / Etunimi Sukunimi

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa Eila Jouttunpää / Puvuston esihenkilö / 044 7201290 / Perjantaisin klo 8.00 – 11.00

Hakuaika päättyy 12.2.2023. klo 23.59.
Työsuhteen tyyppi kokoaikainen, Koeaika 6 kk
Työsuhteen alku: Heti / sovittavissa
Palkkaus TES 
Työkokemus: 1-5 vuotta

TAMPEREEN TYÖVÄEN TEATTERI

Tampereen Työväen Teatteri (TTT) on yksi Suomen neljästä kansallisesta näyttämöstä. TTT on nykyaikainen teatteri, jonka juuret ovat työväenteatteriperinteessä. TTT vaalii ja uudistaa suomalaista teatteritaidetta sekä tuottaa korkeatasoisia esityksiä. TTT tekee rohkeasti monipuolisia ohjelmistovalintoja, käy vuoropuhelua yleisönsä kanssa ja tarjoaa paikan, jossa voi liikuttua, viihtyä ja vaihtaa ajatuksia. Kaiken toiminnan keskiössä on elämysten tuottaminen teatterin keinoin.

Tampereen Työväen Teatterissa käy vuosittain noin 140 000 katsojaa ja se on katsojamäärältään Suomen kolmanneksi suurin teatteri. TTT:ssä työskennellään neljällä eri näyttämöllä ja tuotetaan vuosittain ensi-iltaan kymmenkunta uutta näytelmää. Teatterissa työskentelee noin 125 vakituista työntekijää ja lisäksi miltei sama määrä vierailevia taiteilijoita. Teatterin tytäryhtiö, TTT-Teatteripalvelut Oy, täydentää teatterielämystä ravintolapalvelujen muodossa. Yhtiö tuottaa myös kokous- ja kongressipalveluja Puistotornin kokous- ja kongressikeskuksessa, jossa vierailee vuosittain noin 10 000 kokouskävijää.