Rekrytointi

Haku School of Rock -musikaalin lapsirooleihin on käynnissä

Haemme 7-12-vuotiaita lapsia School of Rock -musikaalin lapsirooleihin.

Etsimme seuraavanlaisia esiintyjiä:

  1. lapsia, joilla on hyvä soitto- ja laulutaito
  • Etsimme erityisesti lapsia, jotka osaavat soittaa jotain seuraavista instrumenteista: kitara, basso, piano/keyboards, rummut.
  • Etsimme myös lapsia, jotka soittavat muita instrumentteja.
  1. lapsia, joilla on hyvä laulutaito
  • Soittotaito ei ole välttämätön.
  • Teatteri- ja tanssiharrastus katsotaan eduksi

Toivomme hakijoiksi energisiä ja esiintymishaluisia lapsia.

Kutsumme koe-esiintymiseen hakemusten perusteella.

Koe-esiintymisten perusteella valitaan 8 soittavaa ja laulavaa lasta keväällä 2023 alkavaan School of Rock -kouluun sekä 18 laulavaa-ja tanssivaa lasta, jotka liittyvät School of Rock -kouluun syksyllä-23.

School of Rock -koulussa opiskellaan musikaalissa tarvittavia taitoja: soittamista, laulamista, tanssimista ja näyttelemistä.

Hae rohkeasti mukaan!

Näin haet

Lataa hakulomake ja lähetä se viimeistään 25.12.2022 osoitteeseen fbe.yncfrg+ggg-grnggrev.sv
Liitä hakulomakkeeseen myös yksi tuore kokovartalokuva, jossa kasvot näkyvät selkeästi. Älä lähetä videoita.

Emme valitettavasti ehdi vastata puhelintiedusteluihin.

Koe-esiintymiset

Ensimmäiset koe-esiintymispäivät ovat la 14.1. / su 15.1. / ma 16.1.  / 28.1. / 29.1. 

Lähetämme (viikolla 52) koe-esiintymiseen kutsuttaville opeteltavaa musamateriaalia sekä ohjeistuksen koe-esiintymiseen valmistautumisesta.

School of Rock lapsiroolien kuvaukset

Summer: Summer on kunnianhimoinen tyttö, joka ei pidä hölynpölystä. Hän on valmis tekemään mitä vaan saavuttaakseen hyvän lopputuloksen. Summer on yksi Horace Green -koulun älykkäimmistä lapsista, ja hänestä voi tulla joku päivä vielä presidentti. 

Tomika: Tomika on Horace Green -koulun uusi oppilas. Hän on ujo eikä hän juttele muille oppilaille koska hän ei koe olevansa yhtä älykäs kuin muut oppilaat. Ilmenee että hän on erityisen lahjakas laulaja, ja hänestä tulee School of Rock -bändin yksi päälaulajista. 

Zack: Zack on tiukkapipoisen business-miehen poika. Isällä ei ole pojalleen lainkaan aikaa. Tämän vuoksi Zack pitää sisällään paljon asioita. Hän soittaa kitaraa, mutta on siinä aluksi melko jäykkä. Hänestä kuoriutuu rock-jumala ja pian hän kirjoittaa bändin biisin Teacher’s Pet.

Lawrence: Lawrence on epävarma poika, joka on allerginen gluteenille. Hän ei koe olevansa tarpeeksi cool, mutta lopulta hän uskaltautuu mukaan bändiin. Lawrence on melko yksinäinen, mutta hyvin mielikuvituksellinen pianon ja keyboardsin soittaja.

Freddie: Freddie on railakas poika, erityisesti silloin kun hän saa symbaalit käteensä. Hän kuulee jatkuvasti olevansa typerä, niin kotona kuin koulussa. Luonteeltaan Freddie on villi, vilkas ja hyväntahtoinen. Ja rakastaa rumpujen soittoa. 

Katie: Katie on hiljainen, vakavanoloinen tyttö, joka nauttii olla itsekseen. Hän soittaa selloa, mutta oppii pian sähköbasson ihmeet. Kivikasvoinen olemus soittaessa, mutta on intohimoinen ja välittävä persoona.

Shonelle: Shonelle on rauhallinen tyttö, joka jää helposti takariviin. Hänestä tulee yksi School of Rock:in taustalaulajista, ja on lahjakas tanssija. Hänellä on jumalainen lauluääni. 

Marcy: Marcy saattaa olla hiljainen, mutta laulajana hänellä on jumalainen ääni. Yhdessä Shonellen kanssa, hänestä tulee yksi School of Rock:in taustalaulajista. Hän on myös lahjakas tanssija. 

Billy: Billy rakastaa muotia ja tyylikkyyttä. Hän on idearikas nuori tuleva muotisuunnittelija, joka ei voi sietää mauttomuutta. Hän on itsevarma ja määrätietoinen. Hänen isänsä haluaa hänestä jalkapalloilija, kuten hänen suvussaan on ollut tapana, mutta jalkapallo ei kiinnosta Billya laisinkaan.

MasonMason on erittäin älykäs, nörttimäinen teknisesti lahjakas poika. Hän suunnittelee bändin kaikki valot ja erityis-efektit. Hän on hyvä tietokoneen käsittelijä, ja ymmärtää myös pyrotekniikan päälle. 

James: James on vahva ja isohko poika, josta tulee bändin turvamies. Hän huolehtii salaisista tehtävistä, ja turvaa bändin selustan kun on tarve. 

SophieSophie on bändin roudari, mutta koska bändi ei lähde (vielä) kiertueelle, toimii hän bändin taustatanssijana. Sophie on salaa pihkassa Freddyyn. Sophien paras ystävä on Madison. 

MadisonMadison on toinen bändin roudareista, mutta koska bändi ei lähde (vielä) kiertueelle, toimii hän bändin taustatanssijana. Madisonin paras ystävä on Sophie, ja he jakavat yhteisen kiinnostuksen Freddya kohtaan.