Rekrytointi

Haemme
VALO- JA ÄÄNIMESTARIA

Etsimme mestaria  osaksi ammattitaitoista porukkaamme. Olet ahkera, yhteistyökykyinen, av-tekniikasta innostunut ja teatteria rakastava.  Hae rohkeasti meille töihin – etsimme erityisesti sopivaa ihmistä luovaan työymparistöömme. Painotuksesi voi siis olla ääni- tai valotekniikassa, työnkuvaa voidaan painottaa osaamisesi mukaan.

Työtehtäviisi kuuluu tuotannon valmistamisen ja esittämiseen liittyvät  monipuoliset valo- ja äänityöt. Näytännön aikana työpisteesi on ohjaamossa nykyaikaisen valo- tai äänipöydän takana. Tällä hetkellä käytössämme ovat Digico ja Hog4. (Koulutamme näiden käyttöön, jos kokemuksesi on toisen valmistajan tuotteista.) 

Työ on siis pääosin teknistä työtä, mutta jos sinulla on valmiuksia ja halua myös taiteelliseen työhön, suunnittelutehtävätkin ovat mahdollisia. 

Mestari toimii harjoituskaudella suunnittelijan oikeana kätenä ja näytöskaudella vastaa näytännön toteutumisesta suunnittelijan suunnitelman mukaan.

Valo- ja äänimestarina olet osa 20 hengen tiimiä, joka vastaa valo- ääni- ja videotekniikasta ja toteutuksesta Tampereen Työväen Teatterin kolmella näyttämöllä. Työt ajoittuvat klo 9-22.30 välille ja monesti työskentelemme myös lauantaisin. Teemme usein kuusipäiväistä työviikkoa. Kuusipäiväisen työviikon vuoksi kesävapaat ovat normaalia käytäntöä pidemmät.

Toivomme, että sinulla on positiivinen asenne työhön ja hyvät vuorovaikutustaidot. Pystyt toimimaan välillä hektisessä teatterimaailmassa ja pitämään kiinni sovituista aikatauluista. Kokemus alalta ja soveltuva koulutus katsotaan eduksi, samoin eri kielten osaaminen. Arvostamme myös videotekniikan osaamista tai vaihtoehtoisesti halua oppia videotekniikkaa.

Tarjoamme sinulle vaihtelevat ja monipuoliset työtehtävät, mukavat ja sitoutuneet työkaverit,  laadukkaat työtilat ja -välineet sekä reilun työnantajan.

Lähetä meille ansioluettelo ja työhakemus palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen: rreb.nhivara+ggg-grnggrev.sv
Otsikolla: Työhakemus / Mestari  / TTT / Etunimi Sukunimi

Jätä hakemuksesi viimeistään 6.5.2022

Hakuaika alkaa 25.4.2022  ja päättyy 6.5.2022. 

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa valo-osaston esimies Eero Auvinen 0445049750 maanantaisin  klo 15.00 – 18.00. 

Työsuhteen tyyppi kokoaikainen, vuoden määräaikainen
Työsuhteen alku heti / sovittavissa
Palkkaus TES 

Suuren näyttämön spotteja asennetaan.
Hamlet. Kuvassa Jari Ahola ja Petra Karjalainen. Ohjaus Otso Kautto, visuaalinen suunnittelu (lavastus, puvut) Kimmo Viskari, valosuunnittelu Eero Auvinen, valosuunnittelijan assistentti Jaakko Sirainen. Kuva Kari Sunnari.
Myrsky. Ohjaus Tiina Puumalainen, lavastussuunnittelu Teppo Järvinen, valo- ja videosuunnittelu Eero Auvinen. Kuva Teppo Järvinen.
Suuren näyttämön valo- ja äänitarkkaamo.
The Nether. Kuvassa Jari Ahola ja Suvi-Sini Peltola. Ohjaus Tiina Puumalainen, lavastussuunnittelu Teppo Järvinen, valo- ja videosuunnittelu Eero Auvinen, pukusuunnittelu Paula Varis. Kuva Kari Sunnari.
PUNK. Kuvassa etualalla Minerva Kautto. Ohjaus Marko Järvikallas, avastussuunnittelu Janne Vasama, pukujen, kampausten ja maskien suunnittelu Marjaana Mutanen, valo- ja videosuunnittelu Sami Rautaneva. Kuva Kari Sunnari.

TAMPEREEN TYÖVÄEN TEATTERI

Parhaillaan 120 vuotisjuhlavuottaan viettävä Tampereen Työväen Teatteri (TTT) on yksi Suomen neljästä kansallisesta näyttämöstä. TTT on nykyaikainen teatteri, jonka juuret ovat työväenteatteriperinteessä. TTT vaalii ja uudistaa suomalaista teatteritaidetta sekä tuottaa korkeatasoisia esityksiä. TTT tekee rohkeasti monipuolisia ohjelmistovalintoja, käy vuoropuhelua yleisönsä kanssa ja tarjoaa paikan, jossa voi liikuttua, viihtyä ja vaihtaa ajatuksia. Kaiken toiminnan keskiössä on elämysten tuottaminen teatterin keinoin.

Tampereen Työväen Teatterissa käy vuosittain noin 140 000 katsojaa ja se on katsojamäärältään Suomen kolmanneksi suurin teatteri. TTT:ssä työskennellään neljällä eri näyttämöllä ja tuotetaan vuosittain ensi-iltaan kymmenkunta uutta näytelmää. Teatterissa työskentelee noin 125 vakituista työntekijää ja lisäksi miltei sama määrä vierailevia taiteilijoita. Teatterin tytäryhtiö, TTT-Teatteripalvelut Oy, täydentää teatterielämystä ravintolapalvelujen muodossa. Yhtiö tuottaa myös kokous- ja kongressipalveluja Puistotornin kokous- ja kongressikeskuksessa, jossa vierailee vuosittain noin 10 000 kokouskävijää.