Yksi suomen suurimmista teatterinäyttämöistä valmistui ttt:n uudisrakennuksen sydämeksi vuonna 1985.

Suurella näyttämöllä nähdään teatterin kotimaisia kantaesitysmusikaaleja sekä puhenäytelmiä. Näyttämölle mahtuvat suuren luokan spektaakkelit. Tekniikka on korkeatasoista, muun muassa uusittu audiojärjestelmä on maailman kärkiluokkaa.


VUOKRAA TILA (800 paikkaa)
Ota yhteyttä tilavuokraukseen

KATSOMOKARTTA
Avaa katsomokartta

SAAPUMISOHJEET
Hämeenpuisto 32


Esteettömyys

TTT:ssä on huolehdittu erityisryhmien tarpeista. Näyttämöiden suunnittelussa on huomioitu erityispaikat ja esteetön pääsy katsomoon.

  • Ensiapukoulutettu aulahenkilökuntamme auttaa teitä mielellään.
  • Teillä on mahdollisuus lainata TTT:n pyörätuolia, mikäli oman sähköpyörätuolin käyttö aiheuttaa hankaluuksia.
  • Olkaa hyvä ja mainitkaa erityistarpeistanne jo lippua varatessanne. Varatkaa lippu mahdollisimman hyvissä ajoin ennen esitystä, niin voimme varmistaa invapaikkojen saatavuuden.
  • Henkilökohtaisen vammaisavustajan lippujen hinta: Liput TTT:n omiin esityksiin puolet peruslipun hinnasta. Liput TTT-Klubin musiikkiesityksiin 10 euroa.

Pysäköinti

Satamakadun puoleisesta sisäänkäynnistä pääsee esteettömästi Suuren näyttämön aulaan. Kadun varrella on 4 invapysäköintipaikkaa.

Hissi

Käynti eri kerroksiin käy vaivattomasti hissillä.

Induktiopaikat

Salissa on permannolla induktiosilmukka. Kuuluvuus vaihtelee vähän paikasta riippuen. Lisätietoja parhaista paikoista saa TTT:n lipunmyynnistä.

Kuuluvuudessa voi myös ilmetä eroavaisuutta asiakkaan omasta laitteesta riippuen.

Aula

Aulassa teitä odottaa Mummon Kammarin lähimmäisavustaja. Hän saattaa teidät halutessanne paikoillenne, varaa väliaikatarjoilut, tarjoilee väliaikatarjoilut sekä on käytettävissä kaikissa muissakin avustamista vaativissa toimissa.

Katsomo

Suuren näyttämön katsomossa on pyörätuolipaikat rivin numero 6 päissä, molemmissa 2 sekä molemmissa taka-aitioissa 1 pyörätuolipaikka.

WC

Erillinen INVA WC sijaitsee sisääntuloaulassa.