Matilda-musikaalin esiintyjähaku

Edellinen Seuraava

Suosittu Matilda-musikaali jatkaa teatterin ohjelmistossa keväällä 2022. Etsimme nyt vahvistusta musikaalin lapsirooleihin.

Haemme kahta 8-10 -vuotiasta laulu- ja tanssiharrastustaustaista lasta.

Järjestämme koe-esiintymisen perjantaina 10.12. klo 15-18. Kutsumme henkilöt koe-esiintymiseen hakemusten perusteella! Kutsuttaville lähetetään koe-esiintymiseen ennakkotehtävät. 

Valitettavasti meillä ei ole mahdollisuutta vastata puhelintiedusteluihin.

Linkki hakulomakeeseen. Muista liittää mukaan hakemukseen tuore valokuva!

Hakemukset 1.12.2021  klo 15 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: zngvyqn2+ggg-grnggrev.sv

Matilda on vuosituhannen musikaalitapaus! 

Roald Dahlin kirjaan perustuva musikaali Matilda on hurmannut yleisön, kriitikot ja palkintoraadit ja on ollut Lontoon West Endin kestosuosikki jo vuodesta 2010. Se on saanut peräti yli 90 erilaista kansainvälistä palkintoa, joista 23 parhaan musikaalin kategorian ykkösenä. 

Matilda kertoo epätavallisesta tytöstä, joka värikkään mielikuvituksensa ja terävän älynsä turvin uskaltaa ottaa ohjat omiin käsiinsä ja muuttaa maailmaa.

Tekijöinä on menestysmusikaali Billy Elliotista tuttu suunnittelutiimi, jota luotsaa ohjaaja Samuel Harjanne.  Koreografina Jari Saarelainen, kapellimestarina Joonas Mikkilä.

Esityksessä on 9 lapsiroolia ja 19 aikuista näyttelijää. Lapsinäyttelijöillä on tuplamiehitys. Esitystoiminnan turvaamiseksi etsimme lisävahvistusta lapsiensembleen.

Tutustu musikaalin teatterin kotisivuilla.

Kategoria