Tervetuloa Herkuttelemaan buffet-pöydän antimilla
teatterin omassa ravintolassa!

Ravintola toimii teatterin lämpiötiloissa Suurella näyttämöllä, Eino Salmelaisen näyttämöllä, Kellariteatterissa ja TTT-Klubilla. 
Tilausravintolamme palvelee vähintään 20 henkilön ryhmiä. Voitte ruokailla tiloissamme ennen esitystä tai päiväesityksen jälkeen.

Varaukset ryhmille: zvn.enhgvb+ggg-grnggrev.sv , p. 044 720 1370 (arkisin)

Syksyn 2019 & Kevään 2020 Teatterimenu-vaihtoehdot löydät alla. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.


TEATTERIMENU 1

Yrttijuusto-melonisalaattia höystettynä granaattiomenalla ja rapealla salaatilla (g,l)

Grillattua paprikaa, pikkutomaattia ja oliivia rucolan kera (g,m), tzatzikia

Kananpojan terriiniä (g,l), inkivääri-omenahilloketta (g,m)

Basilikakuorrutettua lohta, valkoviini-salottisipulikastiketta (g,l)

Porkkanaröstiä (g,m)

Kauraverkkaista ja yrttilevitettä (g,l)

Kahvia/teetä ja omenakakkua (l)

Hinta: 25 € / hlö


TEATTERIMENU 2

Pieniä suomalaisia alkupaloja tarjolla saaristolaisleivän, ruisnappien ja voin kera;

Savumuikkuja (g,m), maustekurkkuveneitä (g,m) ja metsäsienimoussea (g,l)

Raikkaita vihersalaatteja (g,m) ja talon sitruunaista vinegretti-kastiketta

Paahdettua myskikurpitsaa, paprikaa, omenaa, salaattia ja punasipulia maustettuna
miedolla chilillä ja kanelisiirapilla (g,m)

Talon graavattua siikaa (g,m),
punasipulihilloketta (g,m)

Härän paahtopaistia, tummaa madeirakastiketta (g,m)

Perinteistä kermaperunaa (g,l)

Paahdettua punajuurisärää (g,m)

Kauraverkkaista ja yrttilevitettä (g,l)

Kahvia/teetä ja omenakakkua (l)

Hinta: 35€ /hlö


m=maidoton, l=laktoositon, vl=vähälaktoosinen, g=gluteeniton

Lisätietoja tarjoiltavista ruuista sekä niiden sisältämistä aineista ja tuotteista saa pyydettäessä henkilökunnalta
(Elintarviketietoasetus EU N:o 1169/2011).