TTT-Klubin syyskausi alkaa loppuunmyydyllä viikonlopulla

Edellinen Seuraava

Yleisö todella haluaa tulla tapahtumiin. Tällaisen johtopäätöksen voi vetää, kun katsoo TTT-Klubin ensimmäisen syysviikonlopun tilannetta. Kaikki kolme esitystä on loppuunvarattu: perjantaina 11.9. Jukka Lindströmin Välihuuto, lauantaina 12.9. Kolmen koomikon stand up -klubi sekä The Ghost of Bruce Springsteen -yhtyeen keikka.

Jukka Lindströmin ihka uuden show’n voi onneksi nähdä myös tuonnempana. Sen muut esityspäivät TTT-Klubilla ovat 23.9. ja 1.10. ja 7.11.

Viranomaisten ohjeistusten mukaisesti TTT-Klubilla pidetään huolta turvaväleistä ja hygieniasta. Lippuja tapahtumiin myydään tällä hetkellä vain puolet salin normaalista yleisökapasiteetista.

Kolme ensi-iltaa kuukaudessa

Tulevan kuukauden aikana TTT-Klubilla nähdään jopa kolme ensi-iltaa Tampereen Työväen Teatterin omina tuotantoina. Kaikki niistä ovat kantaesityksiä.

Triplan aloittaa Otso Kauton, Samuli Mujeen ja Tommi Raitolehdon suunnittelema Kiroilua-esitys 19.9. Koronakeväältä siirtynyt Pop Fiction saa vihdoin vuoronsa 2.10. Heikki Syrjän ja Johanna Tohnin käsikirjoittamassa sketsi- ja musiikkikavalkadissa nähdään lavalla Tohni, Sami Hintsanen ja Juha Junttu. Värikäs ilta on tiedossa 8.10. kun juhlitaan Idiootit ympärilläni -esityksen ensi-iltaa. Musiikillinen ja humoristinen show tutkii viime vuosien menestyneimmän self help -kirjan luokitteluja. Työryhmässä Juho Gröndahl, Hiski Grönstrand, Laura Hänninen, Juha-Matti Koskela sekä Maiju Saarinen.

Kolmen blues-laulajattaren kattaus 19.9.

Keikkarintamasta nousee esiin lauantain 19.9. ensivierailu. Ensimmäistä kertaa Tampereella nähdään blues- ja soul-vetoinen kokonaisuus Ladies Blues Revue with Helge Tallqvist Band. ”Suomen parhaat blues-laulajat ovat naisia”, otsikoi Helsingin Sanomat arvionsa kokoonpanon debyyttikonsertista pääkaupungissa. Esityksessä kolme upeaa solistia pääsee loistamaan yksitellen ja yhdessä. He ovat Emilia Sisco, Charlotta Curves ja Queen Fatima. ”Kaikki laulajina parhaan luokan bluestulkitsijoita, jotka osaavat ottaa haltuun tilanteen ja tilan”, HS jatkoi arviossaan. Yksi Suomen kokeneimmista bluesbändeistä, Helge Tallqvist Band, antaa solisteille raamit ja rytmin.

Lokakuun alkajaisiksi 3.10. lavalle nousee puolestaan bluesin ja muun rytmimusiikin veteraani, Eero Raittinen.

TTT-Klubin ohjelmistoa tulevan kuukauden aikana
11.9. klo 19 Jukka Lindström – Välihuuto (loppuunvarattu)
12.9. klo 19 Stand up: Mikko Vaismaa, Tommi Tuominen, Jack Björklund (loppuunvarattu)
12.9. klo 22 The Ghost of Bruce Springsteen & The E Street Band (loppuunvarattu)
19.9. klo 19 Kiroilua (ensi-ilta)
19.9. klo 22 Ladies Blues Revue with Helge Tallqvist Band
23.9. klo 19 Jukka Lindström – Välihuuto
24.9. klo 19 Pop Fiction (ennakkonäytäntö)
25.9. klo 19 Kiroilua
26.9. klo 19 Stand up: Ursula Herlin, Tomi Haustola, Heli Sutela
1.10. klo 19 Jukka Lindström – Välihuuto
2.10. klo 19 Pop Fiction (ensi-ilta)
3.10. klo 19 Mars vs. Venus?
3.10. klo 22 Eero Raittinen & Knucklebone Blues Band
7.10. klo 19 Idiootit ympärilläni (ennakkonäytäntö)
8.10. klo 19 Idiootit ympärilläni (ensi-ilta)

Kuvat medialle:

Kuvapankki

Tutustu ohjelmistoon verkossa:

TTT-Klubi

Tutustu TTT:n turvallisuusohjeisiin:

Syksy 2020: Turvallisesti teatteriin

Kategoria