Turvallisesti teatteriin

Edellinen Seuraava

Meille Tampereen Työväen Teatterissa yleisöturvallisuus on erittäin tärkeää. Huolehdimme turvallisesta esitystoiminnasta tiiviissä yhteistyössä viranomaisten kanssa.

Aluehallintoviraston 8.9.2021 määräyksen mukaisesti yleisörajoituksista luovutaan 13.9. alkaen. Hallitus on uudessa hybridistrategiassaan määritellyt teatterit pienen riskin yleisötilaisuuksiksi.

TURVAVÄLIT, KASVOMASKIT JA HYGIENIA 
Teatterin kaikissa katsomoissa ja yleistötiloissa noudatetaan viranomaisten vahvistamaa suositusta turvaväleistä. Yleisön liikkumista ohjataan, jotta turvavälit säilyvät. Lisäksi meillä on voimassa vahva maskisuositus. Käytä siis kasvomaskia, mikäli se on sinulle terveyssyistä mahdollista.

Huolehdi hyvästä yskimishygieniasta ja käytä käsidesiä, jota on helposti saatavilla kaikissa tiloissamme.

Tampereen Työväen Teatterissa ei vaadita tällä hetkellä Koronapassia esitykseen saapuessa. Passin käyttöönotto edellyttää viranomaisrajoituksia ja näitä rajoituksia ei teatterimme toimintaan tällä hetkellä kohdistu.

TULE TEATTERIIN VAIN TERVEENÄ 
Jos epäilet, että olet sairas, älä tule teatteriin. Jos sinulla on koronaviruksen oireita tai olet altistunut  koronatartunnalle, voit vaihtaa lippusi kuluitta vielä tuntia ennen esitystä  olemalla yhteydessä TTT:n Lippumyymälään. Voit soittaa Lippumyymälään 0600 308 222 (puhelu on toistaiseksi ilmainen). Myymälä  on avoinna ma-la klo 12-19 mahdollisia poikkeuksia lukuunottamatta.

SAAPUMINEN TEATTERILLE
Vahtimestarimme ovat sinua vastassa teatterilla. Ota pääsyliput valmiiksi esille, ne tarkastetaan poikkeuksellisesti heti sisääntulon yhteydessä. Kaikilla aulapalvelun työntekijöillämme on visiiri tai kasvomaski. Henkilökuntamme on ohjeistettu ja koulutettu toimimaan sinun turvallisuutesi takaamiseksi.

RAVINTOLAMME AVATAAN TUNTIA ENNEN ESITYSTÄ
Suosittelemme väliaikatarjoilujen ennakko-ostoa verkkokaupastamme.

OVET AVATAAN 20 MINUUTTIA ENNEN ESITYSTÄ
Ovet katsomoon avataan 20 minuuttia ennen esityksen alkua, jotta vältymme ruuhkilta ovilla. Huomiothan ajankäytössäsi, että liikkuminen teatterissa voi viedä nyt normaalia enemmän aikaa aulavahtimestareiden ohjatessa yleisön liikkumista.

SYYSKUUSTA ALKAEN TEATTERISSA ON NUMEROIDUT PAIKAT
Katsojat sijoitetaan katsomoon turvavälein. Istumapaikat on numeroitu. Ravintolanäyttämö TTT-Klubilla katsomopaikat ovat edelleen numeroimattomia.

TEHOSTETTU SIIVOUS 
Kaikkien yleisötilojemme siivousta on tehostettu.


Päivitämme teatterin turvallisuusohjeistusta aina viranomaisohjeistusten mukaisesti.

Tutustu myös Suomen Teatterit ry:n kansalliseen yleisöturvallisuusohjeistukseen, se löytyy täältä.

PERUUTUSLOMAKE

Mikäli teatteri peruuttaa esityksen, voit täyttää netistä löytyvän peruutuslomakkeen täältä. Huomioithan, että mikäli haluat itse peruuttaa lippusi, sinun tulee ensin olla yhteydessä Lippumyymäläämme, yhteystiedot löytyvät täältä.

Kategoria