Turvallisesti teatteriin

Edellinen Seuraava

Päivitetty 18.11.2021

Meille Tampereen Työväen Teatterissa yleisöturvallisuus on erittäin tärkeää. Huolehdimme turvallisesta esitystoiminnasta tiiviissä yhteistyössä viranomaisten kanssa.

Aluehallintoviraston 8.9.2021 määräyksen mukaisesti yleisörajoituksista luovuttiin 13.9. alkaen. Hallitus on uudessa hybridistrategiassaan määritellyt teatterit pienen riskin yleisötilaisuuksiksi. 

KORONAPASSI KÄYTTÖÖN TAMPEREEN TYÖVÄEN TEATTERISSA 19.11. ALKAEN

Hallitus on päättänyt uusista koronarajoituksista Pirkanmaalle. Tampereen Työväen Teatteri  siirtyy toistaiseksi käyttämään koronapassia 19.11.2021 alkaen. Koronapassikäytäntöön siirrytään, jotta voimme palvella kävijöitämme vastuullisesti, turvallisesti ja tasapuolisesti niin teatterin ravintoloissa kuin katsomoissammekin.  Koronapassin ansiosta kaikki teatterin palvelut voidaan järjestää normaalisti.

Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus. Todistuksen saa, kun rokotukset on otettu, koronatauti sairastettu, tai kun tuoreen koronatestin tulos on negatiivinen.

Koronapassi vaaditaan kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä kävijöiltä.

Otamme erikseen sähköpostitse yhteyttä asiakkaisiin, joilla on lippuja lähiaikojen tapahtumiin.

Ohjeet koronapassin lataamiseen ja käyttöön

Lataa koronapassi Omakannasta osoitteesta www.kanta.fi/koronapassi

  • Koronapassin voi joko tulostaa tai näyttää ovella mobiililaitteelta.
  • Koronapassi ja henkilöllisyys tarkastetaan saapuessasi. Henkilöllisyys tulee osoittaa kuvallisella henkilöllisyystodistuksella, esim. ajokortilla. Alle 18-vuotiaat voivat todistaa henkilöllisyytensä esimerkiksi KELA-kortilla.
  • Jos henkilö ei pysty hankkimaan koronapassia Omakannasta, hänen on oltava yhteydessä terveydenhuoltoon ja pyydettävä tulostettua todistusta. 
  • Koronapassin lukijasovellus ei kerää tai tallenna kävijöiden terveystietoja tai muita todistusten tietoja.

Saavuthan ajoissa teatterille, jotta tarkastus ovilla sujuu jouheasti! Avaamme ulko-ovet poikkeuksellisesti jo puolitoista tuntia ennen esityksen alkua.

Onko sinulla lippuja muttei koronapassia?
Voit saada esityksen lipunhintaa vastaavan lahjakortin tai rahasi takaisin. Täytä siinä tapauksessa peruutuslomake ennen esitystä verkossa.

TTT:n lippumyymälässä voi asioida ilman koronapassia.

KASVOMASKIT JA HYGIENIA 
Meillä on voimassa vahva maskisuositus. Käytä siis kasvomaskia, mikäli se on sinulle terveyssyistä mahdollista. 

Huolehdi hyvästä yskimishygieniasta ja käytä käsidesiä, jota on helposti saatavilla kaikissa tiloissamme.

TULE TEATTERIIN VAIN TERVEENÄ 
Jos epäilet, että olet sairas, älä tule teatteriin. Jos sinulla on koronaviruksen oireita tai olet altistunut koronatartunnalle, voit vaihtaa lippusi kuluitta vielä tuntia ennen esitystä olemalla yhteydessä TTT:n Lippumyymälään. Voit soittaa Lippumyymälään 0600 308 222 (ei palvelumaksua). Myymälä on avoinna ma-la klo 12-19 mahdollisia poikkeuksia lukuunottamatta.

SAAPUMINEN TEATTERILLE
Vahtimestarimme ovat sinua vastassa teatterilla. Ota pääsyliput, koronapassi ja henkilöllisyystodistus valmiiksi esille. Koronapassi tarkistetaan kaikilla ulko-ovilla. Suurella näyttämöllä ja TTT-Klubilla samassa yhteydessä tarkistetaan myös pääsyliput. Eino Salmelaisen näyttämöllä ja Kellariteatterissa lippujen tarkistus tehdään lämpiön ovilla.

Ryhmän tai seurueen liput kannattaa jakaa ryhmälle jo ennen teatterille saapumista.

Kaikilla aulapalvelun työntekijöillämme on visiiri tai kasvomaski. Henkilökuntamme on ohjeistettu ja koulutettu toimimaan sinun turvallisuutesi takaamiseksi.

RAVINTOLAMME AVATAAN TUNTIA ENNEN ESITYSTÄ
Suosittelemme väliaikatarjoilujen ennakko-ostoa verkkokaupastamme

OVET AVATAAN 20 MINUUTTIA ENNEN ESITYSTÄ
Ovet katsomoon avataan 20 minuuttia ennen esityksen alkua, jotta vältymme ruuhkilta ovilla. Huomiothan ajankäytössäsi, että liikkuminen teatterissa voi viedä nyt normaalia enemmän aikaa.

SYYSKUUSTA ALKAEN TEATTERISSA ON NUMEROIDUT PAIKAT
Istumapaikat on numeroitu. Ravintolanäyttämö TTT-Klubilla katsomopaikat ovat edelleen numeroimattomia.

TEHOSTETTU SIIVOUS 
Kaikkien yleisötilojemme siivousta on tehostettu.

Päivitämme teatterin turvallisuusohjeistusta aina viranomaisohjeistusten mukaisesti.

Tutustu myös Suomen Teatterit ry:n kansalliseen yleisöturvallisuusohjeistukseen, se löytyy täältä.

PERUUTUSLOMAKE

Mikäli teatteri peruuttaa esityksen, voit täyttää netistä löytyvän peruutuslomakkeen täällä. Huomioithan, että mikäli haluat itse peruuttaa lippusi, sinun tulee ensin olla yhteydessä Lippumyymäläämme, yhteystiedot löytyvät täältä

Kategoria