Syksy 2020: Turvallisesti teatteriin

Edellinen Seuraava

Päivitetty 11.8.2020


Tervetuloa jälleen teatteriin! Teatterissakäynnin turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. 

Tutustu alla oleviin yleisiin ohjeistuksiin jo etukäteen. Ne ovat voimassa toistaiseksi. Asiakaspalveluhenkilökuntamme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. 

Palvelupisteemme on elokuussa avoinna ma-pe klo 11-18, yvchazllagv+ggg-grnggrev.sv, ja chatissa.

Noudatamme viranomaisten turvallisuussuosituksia sekä Suomen Teatterit ry:n kansallista  yleisöturvallisuusohjeistusta. Tehdään teatterissakäynnistä turvallista yhdessä!

Yleistä 

Alkusyksyn ajan esityksiin myydään vain osa katsomopaikoista. Näin varmistamme riittävät turvavälit jokaiselle. 

Teatteriin vain terveenä – Lipuissa on joustoa

Jos olet kipeä, siirrä teatterissakäynti myöhempään ajankohtaan. Lipuissamme on joustoa ja voit ilman eri veloitusta siirtää käyntisi myöhempään ajankohtaan. Lue lisää täältä.

Suosittelemme lippujen ostamista ennakkoon 

Kun ostat lipun jo etukäteen verkkokaupastamme, sinun ei tarvitse asioida henkilökohtaisesti myyntipisteissä. 

Toki huolehdimme turvallisuudesta myös palvelupisteessämme ja toivommekin, että käytät asioidessasi käsidesiä, korttimaksua ja huomioit turvavälit. Desinfioimme kosketuspintoja ja siivoamme tilojamme ahkerasti.

Tarjoilut vain ennakkotilauksessa

Alkusyksystä tarjoiluja voi ostaa vain ennakkoon tilaamalla, jotta voimme varmistaa turvavälit. Ennakkoon tilatut tarjoilut katetaan asiakkaalle valmiiksi omaan pöytään väliajalla.

Pöytänumero tulee automaattisesti kun varaus tehdään nettisivujemme kautta. Tee ennakkotilaus tarjoiluista tästä.

Kasvomaskit

Noudatamme viranomaisten ohjeistusta kasvomaskien käytöstä. Voit käyttää teatterissa omaa hengityssuojaintasi. Jos jätit omasi kotiin, voit ostaa uuden Lippumyymälästä. Asiakaspalveluhenkilökuntamme käyttää hengityssuojaimia tai kasvovisiireitä.

Varaa aikaa teatterissakäyntiin

Teatteriliput tarkistetaan turvallisuussyistä jo lämpiöiden ovilla. Varaudu siihen, että sisäänpääsy kestää tavallista kauemmin. Katsomoiden ovet avataan noin 20 minuuttia ennen esityksen alkua.

Turvavälit ja malttia myös jonossa

Muista huolehtia turvaväleistä kaikissa tilanteissa. Vältä kättelyä ja halaamista.

Ulkovaatteet

Narikat eivät ole käytössä, joten varaudu ottamaan päällysvaatteet mukaan saliin. Vältä ylimääräisten tavaroiden tuomista teatteriin.

Puhtaus ja siisteys

Pese käsiä, käytä käsidesiä ja yski/aivasta hihaan.

Siirtyminen omalle paikalle katsomoon

Turvaväleistä johtuen katsomopaikoissa on voinut tapahtua muutoksia. Henkilökuntamme opastaa ja auttaa sinua paikan päällä mielellään. Asiakaspalveluhenkilökuntaa on lisätty, jotta voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Väliajalla

Väliajat ovat tavallista pidemmät, joten siirrythän lämpiöön turvavälit säilyttäen ja rauhassa. Voit jäädä myös katsomoon väliajaksi.

Esityksen jälkeen

Varaa riittävästi aikaa teatterista poistumiseen ja huolehdi turvaväleistä.

Yhteystiedot

On tärkeää, että teatterilla on olemassa yhteystietosi, jotta viranomaiset voivat jäljittää mahdolliset tartuntaketjut. Noudatamme henkilötietolakia ja sitoudumme tartuntaketjun jäljittämisessä viranomaisohjeisiin.

Kiitos, että autat meitä huolehtimaan yhteisestä turvallisuudestamme!

Mikäli sinulla on kysyttävää tai palautetta, ota yhteyttä yvchazllagv+ggg-grnggrev.sv

Kategoria