Kevät 2021: Turvallisesti teatteriin

Edellinen Seuraava

Päivitetty 15.1.2021

Tampereen Työväen Teatterin esitykset on peruutettu 8.2.2021 asti osana koronarajoitustoimia.

Jos olet ostanut liput peruutettuun esitykseemme, klikkaa tästä peruutuslomakkeeseen.

Palautukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Pyrimme suorittamaan rahojen palautukset 45 vuorokauden kuluessa. Kiitos kärsivällisyydestänne.
Olemme vielä yhteydessä lipun varanneisiin ja ostaneisiin asiakkaisiin.

Kevät 2020: Turvallisuusohjeistus

Teatterissakäynnin turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää.  Tutustu alla oleviin yleisiin ohjeistuksiin jo etukäteen. Ne ovat voimassa toistaiseksi. Noudatamme viranomaisten turvallisuussuosituksia sekä Suomen Teatterit ry:n kansallista  yleisöturvallisuusohjeistusta.

Olemme listanneet FAQ: Usein kysytyt kysymykset -sivulle aiheita, joista meiltä kysytään paljon. Suosittelemme vilkaisemaan myös sitä.

Asiakaspalveluhenkilökuntamme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Palvelupisteemme on avoinna ma-la klo 12-19, yvchazllagv+ggg-grnggrev.sv, ja chatissa (ma-la klo 12-19).

Alkusyksyn ajan esityksiin myydään vain puolet katsomopaikoista. Näin varmistamme riittävät turvavälit jokaiselle. 

Huomioithan, että lippujen paikkanumerot eivät ole poikkeusaikana voimassa. Täytämme katsomot turvavälit huomioiden edestä taaksepäin saapumisjärjestyksessä. Sinut voidaan ohjata myös parvekkeelle tai aitioon.

Vahtimestarit ohjaavat katsojat paikoilleen niin,  että turvavälit toteutuvat.

Teatteriin vain terveenä – Lipuissa on joustoa

Jos sinulla on oireita, siirrä teatterissakäynti myöhempään ajankohtaan. Lipuissamme on joustoa ja voit ilman eri veloitusta siirtää käyntisi myöhempään ajankohtaan. Lue lisää täältä.

Suosittelemme lippujen ostamista ennakkoon 

Kun ostat lipun jo etukäteen verkkokaupastamme, sinun ei tarvitse asioida henkilökohtaisesti myyntipisteissä. 

Toki huolehdimme turvallisuudesta myös palvelupisteessämme ja toivommekin, että käytät asioidessasi käsidesiä, korttimaksua ja huomioit turvavälit. Desinfioimme kosketuspintoja ja siivoamme tilojamme ahkerasti.

Suosittelemme väliaikatarjoilujen tilaamista etukäteen

Aiemmasta poiketen tarjoilupisteet ovat avoinna myös väliajalla Suurella näyttämöllä ja Kellariteatterissa.

Ennakkoon tilatut tarjoilut katetaan asiakkaalle valmiiksi omaan pöytään väliajalle. Pöytänumero tulee automaattisesti kun varaus tehdään nettisivujemme kautta. Tee ennakkotilaus tarjoiluista tästä.

Voit ostaa tarjoilut väliajalle myös ennen esitystä paikan päällä ennakkomyyntipisteestä, mikäli pöytäpaikkoja on vapaana. Ennakkomyyntipiste aukeaa tuntia ennen esitystä.

Kasvomaskisuositus

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri suosittelee kasvomaskin käyttöä teatterissa.

Noudatamme viranomaisten ohjeistusta kasvomaskien käytöstä. Voit käyttää teatterissa omaa hengityssuojaintasi. Jos jätit omasi kotiin, voit ostaa uuden Lippumyymälästä. Asiakaspalveluhenkilökuntamme käyttää hengityssuojaimia tai kasvovisiireitä.

Varaa aikaa teatterissakäyntiin

Teatteriliput tarkistetaan turvallisuussyistä jo lämpiöiden ovilla. Varaudu siihen, että sisäänpääsy kestää tavallista kauemmin. Katsomoiden ovet avataan noin 20 minuuttia ennen esityksen alkua. Ota lippusi jo valmiiksi esille, niin sisäänkäynti sujuu jouheammin.

Turvavälit ja malttia myös jonossa

Muista huolehtia turvaväleistä kaikissa tilanteissa. Vältä kättelyä ja halaamista.

Ulkovaatteet

Narikat eivät ole käytössä, joten varaudu ottamaan päällysvaatteet mukaan saliin. Vältä ylimääräisten tavaroiden tuomista teatteriin.

Puhtaus ja siisteys

Pese käsiä, käytä käsidesiä ja yski/aivasta hihaan. Teatterin tiloissa on tehostettu siivous.

Siirtyminen omalle paikalle katsomoon

Turvaväleistä johtuen katsomopaikoissa on voinut tapahtua muutoksia. Henkilökuntamme opastaa ja auttaa sinua paikan päällä mielellään. Asiakaspalveluhenkilökuntaa on lisätty, jotta voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Väliajalla

Väliajat ovat tavallista pidemmät, joten siirrythän lämpiöön turvavälit säilyttäen ja rauhassa. Voit jäädä myös katsomoon väliajaksi.

Esityksen jälkeen

Varaa riittävästi aikaa teatterista poistumiseen ja huolehdi turvaväleistä.

Yhteystiedot

On tärkeää, että teatterilla on olemassa yhteystietosi, jotta viranomaiset voivat jäljittää mahdolliset tartuntaketjut. Noudatamme henkilötietolakia ja sitoudumme tartuntaketjun jäljittämisessä viranomaisohjeisiin.

Kiitos, että autat meitä huolehtimaan yhteisestä turvallisuudestamme!

Mikäli sinulla on kysyttävää tai palautetta, ota yhteyttä yvchazllagv+ggg-grnggrev.sv

Lataa Koronavilkku-sovellus

Koronavilkku on Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tuottama sovellus, jonka avulla saat tiedon, jos olet sovelluksen arvion mukaan altistunut koronavirukselle. Jos sinulla todetaan tartunta, voit ilmoittaa siitä sovelluksella nimettömästi. Sovelluksessa yksityisyytesi on vahvasti suojattu. Lataa täältä.

Kategoria