Alennukset

Alle 25-vuotiaat ja opiskelijat esityspäivänä (myös lauantai-iltaisin) teatteriin -50%

Opiskelijat ja alle 25-vuotiaat voivat ostaa kaikki liput teatterin omiin esityksiin esityspäivänä -50 % opiskelijalipun hinnasta! Liput voit ostaa TTT:n verkkokaupasta ja Lippumyymälästä. Etu ei koske vierailuja ja TTT-Klubin keikkoja. Varauduthan todistamaan tarvittaessa ikäsi teatterikäynnin yhteydessä.

Senioritorstaisin eläkeläisliput -50 %

Senioritorstaisin eläkeläisliput ovat -50 % eläkeläislippujen normaalihinnasta. Senioritorstain liput ovat myynnissä ESITYSPÄIVÄNÄ verkkokaupassa ja TTT:n Lippumyymälässä. Etuisuus ei koske vierailuja, ensi-iltoja eikä TTT-Klubin keikkoja. Lippuja ei voi varata. Etu on voimassa toistaiseksi.

Opiskelijalippu on ikärajaton etu kaikille opiskelijoille

Opiskelijalihintaiset liput voi ostaa verkkokaupasta ja Lippumyymälästä. Otathan opiskelijakortin mukaan, kun tulet teatteriin.

Nuorisolipulla alle 25-vuotiaat teatteriin opiskelijalipun hinnalla

Nuorisolippu on etu kaikille alle 25-vuotiaille. Nuorisohintaiset liput voi ostaa verkkokaupasta ja Lippumyymälästä. Varauduthan todistamaan tarvittaessa ikäsi teatterikäynnin yhteydessä.

EU:n vammaiskortti: A-merkinnällä avustaja maksutta.

Lastenlippu

Esityksestä riippuen lasten lippujen hinnat ja ikärajat vaihtelevat. Yleisimmät lipputyypit ovat lapset 12v ja alle sekä lapset 13-16 vuotta. Teatterin ilmoittama suositusikä esityksille on ohjeellinen. Lisätietoja saa Lippumyymälästä.

Meillä käy Kaikukortti!

Kaikukortti on voimassa syksyllä 2023 seuraavissa ma-to esityksissä: VÄINÄMÖINEN, MERIMONSTERIT, SAD SONGS FROM THE HEART OF EUROPE, PIENI MAAILMA, TUNKEILIJAT, IKAROSSUUNNITELMA jaTEATTERIN ROUVA TILDA.

Kaikukortilla ei voi varata lippua mutta lipun voi lunastaa aikaisintaan 14 vrk ennen esitystä TTT:n lippumyymälästä. Etuisuus ei ole voimassa ensi-iltoina. Lue lisää Kaikukortista täältä: www.tampere.fi/kaikukortti