Alennukset

Alle 25-vuotiaat ja opiskelijat esityspäivänä (myös lauantai-iltaisin) teatteriin -50%

Opiskelijat ja alle 25-vuotiaat voivat ostaa kaikki liput teatterin omiin esityksiin esityspäivänä -50 % opiskelijalipun hinnasta! Liput voit ostaa TTT:n verkkokaupasta ja Lippumyymälästä. Etu ei koske vierailuja ja TTT-Klubin keikkoja. Varauduthan todistamaan tarvittaessa ikäsi teatterikäynnin yhteydessä.

Senioritorstaisin eläkeläisliput -50 %

Senioritorstaisin eläkeläisliput ovat -50 % eläkeläislippujen normaalihinnasta. Senioritorstain liput ovat myynnissä ESITYSPÄIVÄNÄ verkkokaupassa ja TTT:n Lippumyymälässä. Etuisuus ei koske vierailuja, ensi-iltoja eikä TTT-Klubin keikkoja. Lippuja ei voi varata. Etu on voimassa toistaiseksi.

Opiskelijalippu on ikärajaton etu kaikille opiskelijoille

Opiskelijalihintaiset liput voi ostaa verkkokaupasta ja Lippumyymälästä. Otathan opiskelijakortin mukaan, kun tulet teatteriin.

Nuorisolipulla alle 25-vuotiaat teatteriin opiskelijalipun hinnalla

Nuorisolippu on etu kaikille alle 25-vuotiaille. Nuorisohintaiset liput voi ostaa verkkokaupasta ja Lippumyymälästä. Varauduthan todistamaan tarvittaessa ikäsi teatterikäynnin yhteydessä.

EU:n vammaiskortti: A-merkinnällä avustaja maksutta. A-merkinnällä olevan ilmaisen avustajan lipun voi lunastaa vain TTT Lippumyymälästä.

Lastenlippu

Esityksestä riippuen lasten lippujen hinnat ja ikärajat vaihtelevat. Yleisimmät lipputyypit ovat lapset 12v ja alle sekä lapset 13-16 vuotta. Teatterin ilmoittama suositusikä esityksille on ohjeellinen. Lisätietoja saa Lippumyymälästä.

Meillä käy Kaikukortti!

Kaikukortti on voimassa KEVÄÄLLÄ 2024 seuraavissa esityksissä:
to 22.2. klo 19 PIENI MAAILMA / lunastus 8.2. alkaen
ke 13.3. klo 19 PIENI MAAILMA / lunastus 28.2. alkaen
to 21.3. klo 18:30 MERIMONSTERIT / lunastus 7.3. alkaen
to 21.3. klo 19 PIENI MAAILMA / lunastus 7.3. alkaen
to 18.4. klo 19 REIKÄLEIPÄ / lunastus 4.4. alkaen
ti 30.4. klo 19 REIKÄLEIPÄ / lunastus 16.4. alkaen
(muutokset mahdollisia)

Kaikukortilla ei voi varata lippua mutta lipun voi lunastaa aikaisintaan 14 vrk ennen esitystä TTT:n lippumyymälästä. Etuisuus ei ole voimassa ensi-iltoina. Lue lisää Kaikukortista täältä: www.tampere.fi/kaikukortti