Avoimet työpaikat

TTT-Teatteripalvelut etsii kokkia ja Tampereen Työväen Teatteri ostoreskontranhoitaja-projektiassistenttia

TTT-Teatteripalvelut Oy on Tampereen Työväen Teatterin tytäryhtiö. Tehtävämme on täydentää TTT:n palvelu- ja ohjelmatarjontaa. Hoidamme Hämeenpuiston teatterikorttelin kolmea lämpiöravintolaa sekä lounasravintola Takaovea. Palvelemme kokous- ja yritysasiakkaita sekä juhlaväkeä Kokouskeskus Puistotornissa. Ravintolanäyttämö TTT-klubilla vastaamme sekä ravintolatoiminnasta että musiikkituotannoista. 

Meillä viihdytään pitkään. Kokkimme siirtyessä eläkkeelle 36 työvuoden jälkeen, etsimme uutta kokkia.

Monipuolisiin työtehtäviisi kuuluvat muun muassa

  • Päivittäinen lounasruokien valmistaminen lounasravintola Takaovessa
  • Tilausruokailujen valmistaminen Kokouskeskus Puistotornin kokous- ja juhlatilaisuuksiin sekä muihin teatterimme tiloissa tapahtuviin tilaisuuksiin.
  • Tuotekehitys ja ideointi yhdessä muun tiimin kanssa
  • Keittiön kaikki työtehtävät
  • Asiakaspalvelu

Toivomme että olet

  • Idearikas hyvän ruuan ammattilainen
  • Pitkän ja monipuolisen työuran omaava
  • Asiakaspalveluhenkinen
  • Organisointi- ja yhteistyökykyinen
  • Yrittäjähenkinen ja kustannustietoinen

Tarjoamme sinulle kodikkaan työyhteisön, teatterin henkilökuntaedut ja kilpailukykyisen palkan. Työsuhde on vakituinen ja alkaa 30.8.2021. 

Lähetä hakemuksesi 19.5.21 mennessä osoitteeseen rvwn.gbvivb+ggg-grnggrev.sv.

Lisätietoja puhelimitse 12.5.21 klo 13-14, puh. 040 937 0170 keittiöpäällikkö Eija Toivio ja klo 9-11, puh. 050 406 7173 ravintolatoimenpäällikkö Jaana Nieminen.

Tampereen Työväen Teatterissa käy vuosittain noin 160 000 katsojaa ja se on katsojamäärältään Suomen kolmanneksi suurin teatteri. TTT:ssä tuotetaan omia ja vierailevia tuotantoja sekä yhteistyötuotantoja vuosittain yhteensä n. 30 ja esityksiä on teatterin neljällä eri näyttämöllä noin 500. Teatterissa työskentelee n. 120 vakituista työntekijää ja lisäksi 150-200 vierailevaa taiteilijaa.

Haemme palvelukseemme

Ostoreskontranhoitaja-projektiassistenttia

Tehtäviisi kuuluvat ostoreskontran hoito (laskujen käsittely, tiliöinti, kierrätys) ja muita kirjanpidon tehtäviä. Lisäksi valittu henkilö toimii projektiassistenttina kirjanpitojärjestelmän vaihtoprojektissa, joka alkaa teatterissa syksyllä.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. tradenomi) ja kokemusta vastaavista työtehtävistä. Työskentelet itsenäisesti osana tiimiä. Olet järjestelmällinen ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot. Eduksi katsomme, jos sinulla on kokemusta eri kirjanpidon järjestelmistä/järjestelmävaihdoksista. 

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen tehtävän, hyvän perehdytyksen tehtäviisi sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. 

Tehtävä on ainakin aluksi määräaikainen 30.8.2021- 31.5.2022 ja osa-aikainen (80%). Lopulliset työtehtävät (ja työaika) määräytyvät hakijan mukaan.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 19.5.2021 osoitteeseen wnnan.vxbara+ggg-grnggrev.sv. Lisätietoja tehtävästä antaa talous- ja hallintopäällikkö Jaana Ikonen, puh. 040 732 8285, 11.5. klo 9-11 ja 14-16.