STAND UP – Iikka Kivi – Erityinen Luontosuhde K18

Yksi esitys: 21.9.2024 klo 19:00

Koomikko Iikka Kiven huumoriteräväkynä on suihkinut syksylle 2024 odotetun stand up sooloesityksen Erityinen luontosuhde.

 Ilmapiirin kiristyessä ja jakolinjojen syventyessä on tärkeää muistaa, että yksi asia on meille kaikille yhteinen: Suomen luonto.

Iikan stand up -näytös herättelee suomalaisia kokemaan, vaalimaan ja suojelemaan omaa suhdettaan luontoon sekä kysyy, miten karhunkaatajien kansan jälkeläisistä tuli valkoposkihanhista stressaantuvia sähköskuuttaajia.

Hyväntuulisen piikikkäässä esityksessä esiintyy laaja joukko suomalaisia otuksia hupenevista hömötiaisista roimasti runsastuvaan kesämökkeilijäkantaan. Vaikka aihe on vakava ja luonnon tila huono, esitys ei keskity saarnaamiseen tai syyllistämissormen heilutteluun, vaan pyrkii ennen kaikkea innostamaan, löytämään ratkaisuja ja kannustamaan ihmisiä löytämään oman suhteensa luontoon.

Iikka Kiven loppuunmyydyille katsomoille esitetty soolo Spede on kuollut nähtiin vuonna 2019. Uutta sooloa onkin odotettu kuin kevätmuuttajia takatalven keskellä!

Show klo 19, ovet klo 18.

Ikäsuositus 18 v

Lippujen hinnat

29,00 / 25,00 €

Kesto

Kesto noin

Tilaa tarjoilut

Näyttämö

TTT-Klubi
Katsomokartta