Johanna Iivanainen & Mikko Iivanainen: Joulurauhaa

Yksi esitys: 7.12.2024 klo 22:00

Osta Lippupisteen kautta

Johanna Iivanainen ja Mikko Iivanainen kutsuvat sinut rauhoittumaan kohti joulua. Iivanaiset ovat valmistaneet kiertueelleen lämminhenkisen ohjelmiston perinteisistä joululauluista sekä uudemmista jouluisista sävelmistä. 

Tyylitajuinen, herkkä ja sielukas laulu ja soitto ovat tekemisen pohjana tällä jo yli kaksi vuosikymmentä toistensa kanssa musisoineella pariskunnalla. Intiimiin ilmaisuun TTT-Klubin tunnelmallinen sali on mitä osuvin!

Johanna Iivanainen on tullut suurelle yleisölle tutuksi SuomiLOVE-ohjelman solistina v. 2014-2019. Johannan raikas, luonnollinen esiintyminen ja sävykkäät tulkinnat ovat saavuttaneet suuren suosion. Artistin monipuolisuus hätkähdyttää: levytyksiä jazzin, a cappellan, popin, dancen ja lastenmusiikin alueilta. Iivanaisen poikkeuksellisen kattava diskografia sisältää yli 50 levytystä.

Mikko Iivanainen on monipuolinen kitarataituri, joka on tehnyt yhteistyötä vaimonsa Johannan lisäksi myös mm. Maria Kalaniemen, Timo Alakotilan, Edu Kettusen, Mika Kuokkasen ja Juhani Aaltosen kanssa. Suurella soundipaletilla maalaava kitarataiteilija on julkaissut kolme sooloalbumia: Progesävyisen ensemblealbumin Last Room (2014) sekä soolokitaralevyt A River Runs Through It (2020) ja Lullaby for Lost Souls (2023). 

Show klo 22, ovet klo 21:30

Linkit:
Facebook
Spotify

K18

Lippujen hinnat

25,00 €

Näyttämö

TTT-Klubi
Katsomokartta