Kutsu: Pyynikin kesäteatterin kesänäytelmän Karavaanari – Kaikkien kaveri mediainfoon

Edellinen Seuraava

Tervetuloa Pyynikin kesäteatterin uuden kesäkomedian Karavaanari – Kaikkien kaveri mediainfoon tiistaina 4.6. klo 11.00 Pyynikin kesäteatteriin, Joselininniemeen.

Tilaisuudessa uppoudutaan käsikirjoittaja-ohjaaja Riku Suokkaan ja käsikirjoittaja Heikki Syrjän johdolla eeppisen komedian maailmaan ja nähdään vauhdikkaita makupaloja esityksestä. Suokas ja Syrjä ovat tulleet tunnetuiksi useiden menestysproduktioiden kuten Vuonna 85 -musikaalin sekä Koskinen ja Lahti 2001 -tv-sarjojen käsikirjoittajina.

Rooleissa ovat Lari Halme, Heikki Hela, Kaisa Hela, Karoliina Vanne, Miia Selin, Aimo Räsänen, Jari Ahola, Marika Heiskanen, Carola Halme / Minttu Ahlqvist sekä nokialaisen Etunäyttämö-teatterin harrastajanäyttelijöitä.

Omasta mielestään menestynyt näyttelijä Mikko Aarnela (Lari Halme) palaa kesäteatterin ensi-iltajuhlista ja todistaa kotimatkallaan murhan. Hän tajuaa olevansa rikoksen silminnäkijänä hengenvaarassa, ja joutuu pakenemaan. Mikko varastaa paniikissa matkailuauton ja joutuu keskelle elämänsä suurinta seikkailua. Hänen on pystyttävä sulautumaan monien karsastamaan, omalaatuiseen ja mystiseen heimoon: karavaanareihin.

Tilaisuudessa kahvitarjoilu.

Ilmoittautumiset 31.5. mennessä:
viestintäsuunnittelija Sanna Huhtala, p. 040 532 8838
fnaan.uhugnyn+gnzcrerragrnggrev.sv

Pyynikin kesäteatteri osakeyhtiön omistavat Eino Salmelaisen säätiö, Tampereen Teatteri ja Tampereen Työväen Teatteri.

Kategoria