Fridan lipuista mennyt jo 70 % – “Liput tullaan myymään loppuun”

Edellinen Seuraava

Tampereen Työväen Teatterin tammikuun ensi-ilta Frida on noussut kevään katsojasuosikiksi. Kuvataiteilija Frida Kahlosta kertovan näytelmän ensi-ilta oli 18.1.2024 Suurella näyttämöllä, ja yli 800 paikkainen katsomo täyttyy nyt kovaa vauhtia. Lipusta on nyt mennyt jo 70 %. 

Näytelmä on ohjelmistossa vain kevään ajan, joten on todennäköistä, että liput tullaan myymään loppuun”, toteaa viestintäpäällikkö Sari Andersson. “Onneksi pystyimme lisäämään kevään esityskalenteriin jo muutamia lisäesityksiä. Myynnissä on tällä hetkellä 22 esitystä ja mahdollisuuksia vielä muutamalle lisäesityspäivälle etsitään.

Fridan nimiroolissa on Elsa Saisio ja hänen puolisoaan Diego Riveraa näyttelee Pentti Helin. Käsikirjoittaja ja ohjaaja on Anne Rautiainen. Hän ohjasi näytelmän ensi kertaa Kuopion kaupunginteatterissa vuonna 2016. 

Frida asetti itsensä osaksi taidettaan, sen aiheeksi ja kohteeksi, mutta rakensi tietoisesti taideteoksen itsestään myös elävässä elämässä”, Rautiainen kertoo. Frida Kahlo (1970-1954) kuuluu maailman merkittävimpien kuvataiteilijoiden joukkoon, ja hänen vaikutuksensa näkyy edelleen myös muotimaailmassa, elokuvissa ja pop-kulttuurissa.

Fidan esitykset 4.5.2024 asti Suurella näyttämöllä. 

Lisätietoa näytelmästä

Pressikuvat

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt
viestintäpäällikkö Sari Andersson, fnev.naqreffba+ggg-grnggrev.sv, 050 5969 069.

Kategoria