VALOMESTARIKSI TAMPEREEN TYÖVÄEN TEATTERIIN

Edellinen Seuraava

Etsimme valomestaria osaksi ammattitaitoista porukkaamme. Olet ahkera, huolellinen, oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen. Osaat organisoida ja toteuttaa valo-osaston työskentelyä harjoitus- ja esitystoiminnassa. Hae meille töihin! 

Työtehtäviisi kuuluu valomestarin monipuoliset tehtävät. Työsi sijoittuu pääosin teatterimme päänäyttämölle, Suurelle näyttämölle (816 katsojapaikkaa) ja sen tuotantojen pariin.

Työn johtamis- ja organisointikyvyn lisäksi työssä tarvitaan hyvää valolaitteistojen tuntemusta, sekä halua oppia ja kehittää uusia työtapoja.

Valo- ja ääniosastollamme olet osa noin 15 hengen tiimiä, joka toteuttaa suunnittelijoiden suunnitelmat Tampereen Työväen Teatterin neljälle näyttämölle.

Toivomme, että sinulla on positiivinen asenne työhön ja hyvät vuorovaikutustaidot. Pystyt toimimaan välillä hektisessä teatterimaailmassa ja pitämään sovituista aikatauluista kiinni. Kokemus alalta ja soveltuva teatteritekninen koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Eduksesi luetaan valolaitteiston hyvän tuntemuksen lisäksi osaamisesi videolaitteistojen parissa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn, vaihtelevat ja monipuoliset työtehtävät, mukavat ja sitoutuneet työkaverit. Pääset tekemään töitä laadukkaissa tuotannoissa Suomen huipputekijöiden kanssa.

Lähetä meille ansioluettelo ja työhakemus palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen: erxelgbvagv+ggg-grnggrev.sv, otsikolla:Työhakemus / Valomestari / TTT / Etunimi Sukunimi

Hakuaika alkaa ke 14.8.2024 ja päättyy ma 26.8.2024. klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Haastattelut järjestetään mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä. Lähetämme haastattelukutsut viimeistään 30.8. 

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa valo- ja ääniosaston esihenkilö Ville Finnilä 044 541 3032. Soittoaika perjantaisin 16.8. ja 23.8. klo 10.00-12.00

Työsuhteen tyyppi: kokoaikainen, Koeaika 6 kk

Työsuhteen alku: heti / sovittavissa

Palkkaus: Teatterialan TES / sopimuksen mukaan

TAMPEREEN TYÖVÄEN TEATTERI

Tampereen Työväen Teatteri (TTT) on kansallinen päänäyttämö, joka valmistautuu lähivuosina alkavaan mittavaan perusparannukseen. TTT:ssä käy vuosittain noin 150 000 katsojaa ja olemme Suomen kolmanneksi suurin teatteri. Ohjelmistossamme on kotimaisia ja kansainvälisiä kantaesityksiä, klassikoita, musiikkiteatteria sekä yhteistuotantoja, vierailuja sekä ravintolateatteriesityksiä. Myös lastenteatterilla on vankka asema ohjelmistossamme. Neljä näyttämöämme sijaitsevat Hämeenpuiston kulttuurikorttelissa. Teatterin tytäryhtiö, TTT-Teatteripalvelut Oy, täydentää teatterielämystä ravintolapalveluilla ja vastaa myös TTT-Klubin musiikkikeikoista. Yhtiö tuottaa myös kokous- ja kongressipalveluja Puistotornin kokous- ja kongressikeskuksessa, jossa vierailee vuosittain noin 10 000 kokouskävijää. Teatterissa työskentelee noin 125 vakituista työntekijää ja lisäksi miltei sama määrä vierailevia taiteilijoita. Kokonaisuudessaan kulttuurikorttelissa työskentelee vuosittain liki 500 työntekijää.

Kategoria