Vappuaaton livestriimi: stand up -parisuhdekomedia Mars vs. Venus?

Edellinen Seuraava

Tampereen Työväen Teatteri ja Standup etcetera Oy tuottavat vapun kenties hauskimman live stream -lähetyksen. Stand up -parisuhdekomedia Mars vs. Venus? välitetään nettiin suorana lähetyksenä kotipesästään TTT-Klubilta vappuaattona 30.4. klo 18–19:30.

Striimiä voi katsoa erilaisilla päätelaitteilla Keikalla.fi -palvelun kautta. Liput myy Lippupiste (peruslippu 15 €, kannatuslippu 30 €), ja lähetyksen teknisestä tuotannosta vastaa Kuutiomediat Oy.

Mars vs. Venus? on saavuttanut jo yli 30 000 katsojaa näyttämöillä ja lavoilla. TTT-Klubilla sitä on esitetty täysille saleille vuodesta 2017 lähtien, ja kiertue-esityksissä se on nostattanut naurua eri puolilla Suomea.

Aihe on aina ajankohtainen: Mars vs. Venus? pohtii naisten ja miesten erilaisuutta, kääntää ennakkoluulot päälaelleen ja ehkä todistaa niistä osan todeksi. Koomikot Riku Suokas ja Johanna Tohni etsivät vastauksia ikuiseen mysteeriin toinen toistensa aiheita kommentoiden. He kertovat saman tarinan kaksi eri puolta. Esityksen kutkuttavuutta lisää se, että nämä kaksi koomikkoa ovat pari tosielämässäkin.

Mars vs. Venus? on stand up -komiikan lainalaisuuksia sekä esitystekniikkaa hyväkseen käyttävä näytelmä. Myös kirjoitusprosessi oli samankaltainen. Tämänkin esityksen teksti testattiin ja viimeisteltiin stand up -lavoilla. Rikun ja Johannan lisäksi käsikirjoituksesta vastasi Heikki Syrjä.

Ykkösosa väistyy TTT-Klubilta, kakkososa saa ensi-iltansa syksyllä

Nyt livestriiminä nähtävän Mars vs. Venus? -esityksen taival TTT-Klubin ohjelmistossa on toistaiseksi päättymässä, sillä 24.9.2021 saa ensi-iltansa kamppailun jatko-osa, Mars vs. Venus? 2 – Uusintaottelu. Kasvaneet lapset ja uudet perheenjäsenet on vedetty mukaan uusperheen arkea ja keski-ikäistyvien koomikoiden parisuhdekiemuroita käsittelevään esitykseen. Ja tietysti myös tällä kierroksella kisaillaan siitä, kummalla on vaikeampaa. Lipunmyynti kakkososan näytäntöihin on avattu.

Mars vs. Venus? Vappuaaton livestriimi
Pressikuvat:
https://ttt-teatteri.fi/pressikuvat/mars-vs-venus-pressikuvat/
Linkkejä:
https://ttt-teatteri.fi/program/mars-vs-venus/
https://www.lippu.fi/artist/mars-vs-venus/
https://www.keikalla.fi/streams/stand-up-ja-show

Mars vs.. Venus? 2 – Uusintaottelu
Pressikuvat:
https://ttt-teatteri.fi/pressikuvat/mars-vs-venus-2-uusintaottelu/
Näytelmä TTT:n sivuilla:
https://ttt-teatteri.fi/program/mars-vs-venus-2-uusintaottelu/

Lisätiedot, haastattelupyynnöt ja pressiliput:
tiedottaja Mika Kauhanen, puh. 050 401 8252, zvxn.xnhunara+ggg-grnggrev.sv

Kategoria