Turvallisesti tervetuloa teatteriin

Edellinen Seuraava

Päivitetty 23.2.2022

Toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi teatteriin!

Terveysturvallisuus
Meillä on voimassa vahva maskisuositus. Käytä siis kasvomaskia, mikäli se on sinulle terveyssyistä mahdollista. Huolehdi hyvästä yskimishygieniasta ja käytä käsidesiä, jota on helposti saatavilla kaikissa tiloissamme. Pitäkää turvaväliä mahdollisuuksien mukaan.

Jos epäilet, että olet sairaana, älä tule teatteriin. Mikäli sinulla on koronaviruksen oireita tai olet altistunut koronatartunnalle, voit vaihtaa lippusi kuluitta vielä tuntia ennen esitystä olemalla yhteydessä TTT:n Lippumyymälään. Voit soittaa Lippumyymälään 0600 308 222. Lippumyymälä on avoinna ma-ti klo 10-17 ja ke-la klo 12-19 (mahdollisia poikkeuksia lukuunottamatta).

Suosittelemme ostamaan tarjoilut etukäteen
Ravintolarajoitukset jatkuvat toistaiseksi. Ravintolatilojemme yleisökapasiteetti on normaalia pienempi. Suosittelemme väliaikatarjoilujen ennakko-ostoa verkkokaupastamme.

Saavu teatterille ajoissa
Avaamme ovet teatterilla tuntia ennen esitystä. Ovet aulatiloista katsomoon avataan 20 minuuttia ennen esityksen alkua. Suosittelemme, että saavut teatterille hyvissä ajoin.

Turvallisuussuositus verkkosivuillamme
Meille Tampereen Työväen Teatterissa yleisöturvallisuus on erittäin tärkeää. Huolehdimme turvallisesta esitystoiminnasta tiiviissä yhteistyössä viranomaisten kanssa.

Noudatamme viranomaisten turvallisuussuosituksia. Tiloissamme on tehostettu siivous ja optimoimme myös ilmanvaihtoamme.  Voit tutustua kattavaan turvallisuussuositukseemme täällä (pdf).

Kategoria