TTT-Klubin vilkas lokakuu: elokuvallista musiikkia, uutta komediaa, burleskin kavalkadi

Edellinen Seuraava

Lokakuu on yksi TTT-Klubin vilkkaimpia kuukausia tänäkin syksynä: esityksiä nähdään kaikkiaan 16. Uutena teatterivierailuna aloittaa Terapian tarpeessa jälleen. Musiikkiohjelmisto ammentaa bluesista ja internetin keskustelupalstoilta. Koomikko Jukka Lindström viimeistelee vitsejä work in progress -harjoitusesityksessä.

Elokuvallisen musiikin tunnelmia pääsee nauttimaan lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna kahdesti, mutta erilaisilla estetiikoilla. Filmien kautta monille tutuksi tullut Jacques Brel oli mestarilauluntekijä, jonka laajaa tuotantoa tulkitsee vierailullaan Kansallisteatterin näyttelijä Timo Tuominen yhtyeineen 4.10. Tätä Brel Final -produktiota varten Tuominen on itse suomentanut belgialaisen lauluja. Päivää myöhemmin 5.10. esitysvuoron saa originaalimusiikkia esittävä Lau Nau & Seitsemäs taivas. ”Elokuvallisuus tulee aika luonnostaan elokuvaharrastukseni myötä. Filmin maailma on jotenkin läsnä musiikissani”, sanoo Laura Naukkarinen, joka säveltää ja tuottaa musiikkia elokuviin, teatteriin, tanssiteoksiin ja ääni-installaatioihin. Lau Nau on saanut Femma-palkinnon sekä ollut ehdolla Emma-, Jussi- ja Teosto-palkinnoille.

Suomalaisen rytmimusiikin klassisiin kokoonpanoihin kuuluva Honey B & T-Bones esiintyy TTT-Klubilla 19.10. Jo yli 30 vuotta blues-skenessä vaikuttanut bändi ei tarjoile kilotavaraa, vaan väkevän cocktailin, jossa psykedelia kohtaa deltabluesin ja suomalaisugrilaisuus Intian. Lokakuun viimeisellä keikalla Kalevauva.fi tekee internetin keskustelupalstojen sadosta aseistariisuvaa musiikkia. Vauva.fi -sivuston perkaamisella alkanut projekti on sittemmin laajentunut ilmiöksi. ”Pitääkö synnytyksessä olla alapää paljaana” sekä muita kansan kirjoituksia kuullaan torstaina 24.10. Konsertti on jo kuukautta ennen lähes loppuunmyyty.

Terapian tarpeessa jälleen on hilpeän komedian jatko-osa

Suositussa Terapian tarpeessa -komediassa tutustuimme ja samastuimme Aila Sydänvaloon ja Kaisa Ala-Hämärään. Nyt esityksen jatko-osassa roolihahmot kohtaavat taas! Mikä siinä on, että ex-puolison elämä kiinnostaa eron jälkeen enemmän kuin koskaan? Miksi vapaus voi tuntua vankilalta? Saako keski-ikäinen nainen laulaa ostoskeskuksessa? Sari Havaksen käsikirjoittaman näytelmän rooleissa nähdään Miia Nuutila ja Pauliina Hukkanen. Neljä esitystä 19.10.-15.11.

Iikka Kiven stand up -esitys Spede on kuollut on täyttynyt ennakkoon niin vauhdikkaasti, että alkuperäisen esityspäivän 18.10. rinnalle avattiin lisäesitys 17.10. Niin ikään tiivistunnelmaiseksi koomikkovierailuksi nousee Jukka Lindströmin work in progress -esitys Stand upin deadline 31.10. Lindström kertoo kirjoittavansa parhaillaan uutta esitystä, mutta vitsit ovat vielä vähän vaiheessa. Siksi tarvitaan yleisön apua viimeistelyyn.

Uutena avauksena TTT-Klubilla nähdään burleskia 30.10. ja 9.11. Burleski varietee on yhtä kuin glamourintäyteinen illanvietto, jossa Tampere Burlesque vie aikamatkalle kiusoittelevan salakapakkamaisiin tunnelmin. Molemmissa illoissa kohdataan noin kymmenkunta esiintyjää, mukaan lukien Olivia Rouge, Holy Curves!, Miss Acrolicious, Handsom Stark ja Tangobatics.

Mars vs. Venus? ja Kuumia aaltoja jatkavat ohjelmistossa koko syksyn ajan.

Lue lisää esityksistä:
https://ttt-teatteri.fi/ttt-klubi

Pressikuvat, musiikkiesitykset:
https://ttt-teatteri.fi/pressikuvat/ttt-klubin-musiikkiesitykset/

Pressikuvat, Timo Tuominen Brel Final:

Pressikuvat, stand up -esitykset:
https://ttt-teatteri.fi/pressikuvat/burleski-varietee/

Lisätiedot, haastattelupyynnöt ja pressiliput:
tiedottaja, ohjelmatuottaja Mika Kauhanen, puh. 050 401 8252, zvxn.xnhunara+ggg-grnggrev.sv

TTT-Klubin ohjelmisto lokakuussa
2.10. Mars vs. Venus? (klo 19)
4.10. Timo Tuominen Brel Final (klo 18:30)
5.10. Kuumia aaltoja (klo 19)
5.10. Lau Nau & Seitsemäs taivas (klo 22)
11.10. Mars vs. Venus? (klo 18:30)
12.10. Kuumia aaltoja (klo 19)
17.10. Iikka Kivi – Spede on kuollut (klo 19)
18.10. Iikka Kivi – Spede on kuollut (klo 18:30)
19.10. Terapian tarpeessa jälleen (klo 19)
19.10. Honey B & T-Bones (klo 22)
23.10. Mars vs. Venus? (klo 19)
24.10. Kalevauva.fi (klo 19)
25.10. Kuumia aaltoja (klo 18:30)
26.10. Terapian tarpeessa jälleen (klo 19)
30.10. Burleski varietee (klo 19)
31.10. Jukka Lindström – Stand upin deadline (klo 19)

Kategoria