TTT-Klubin syyskausi alkaa loppuunmyydyllä Palefacen konsertilla

Edellinen Seuraava

Elävät esitykset ovat olleet kortilla jo puolentoista vuoden ajan, mutta onneksi parempia aikoja näyttäisi olevan luvassa rokotekampanjan edetessä. TTT-Klubilla esitystoiminta pystytään aloittamaan hallitusti ja samalla huolehtimaan yleisöturvallisuudesta tinkimättömästi. Esityksiin otetaan sisään korkeintaan 100 hengen yleisö, mikä tarkoittaa alle puolta normaalista katsojamäärästä (240).

”Uusi loppuunmyyty” onkin tilanteena lauantaina 4.9. kun Paleface ottaa yleisönsä räpin, kupletin ja laululiikkeen voimallisella cocktaililla. Konserttia on aikaistettu alkamaan kello 20.

Toinen musiikin tähtihetki syyskuussa on Timo Lassyn vierailu 18.9. osana hänen uuden trio-kokoonpanonsa levynjulkaisukiertuetta. Sen sijaan Johanna Förstin sekä Dr. Helander & Third Ward -yhtyeen konsertit siirtyvät keväälle 2022.

Syksyn ensimmäinen stand up -klubi saa vuoronsa perjantaina 10.9. klo 19. Kokeneet koomikot Ida Grönlund, Tomi Haustola ja Paul Westlake virittävät yleisön vapauttavan naurun äärelle.

Ensi-illassa Mars vs. Venus? 2 – Uusintaottelu

TTT-Klubin historian suosituimpiin kuuluva esitys Mars vs. Venus? saa jatko-osan. Mars vs. Venus? 2 – Uusintaottelu on Riku Suokkaan ja Johanna Tohnin käsikirjoittama, ohjaama ja näyttelemä stand up -parisuhdekomedia, jossa jälleen kilpaillaan siitä, kummalla on vaikeampaa. Teksti on kokonaan uusi, ja se on saanut sävyjä kasvaneista lapsista ja uusista perheenjäsenistä. Omakohtaisuudelta ei voitane kokonaan välttyä, sillä Suokas ja Tohni ovat oikestikin pariskunta.

Mars vs. Venus? 2 – Uusintaottelun ensi-iltaa (kantaesitys) vietetään perjantaina 24.9. klo 19. Syksyn mittaan esitys nähdään kaikkiaan 16 kertaa.

Lokakuussa 2020 taipaleensa aloittanut musiikillinen ja humoristinen show Idiootit ympärilläni sai yleisöltä loistavan vastaanoton, mutta valtaosa esityskerroista jouduttiin perumaan epidemian vuoksi. Siksi vauhdikas esitys saa uuden lähtölaukauksen, uusintaensi-illan, perjantaina 17.9. klo 19. Ruotsalaisen yrityskouluttajan Thomas Eriksonin hittikirjaan perustuva musiikkinäytelmä jakaa ihmiset punaisiin, keltaisiin, vihreisiin ja sinisiin persoonallisuustyyppeihin. Se näyttää, mitä voisi tapahtua, jos näin erilaiset ihmiset perustaisivat firman. Se kysyy, miksi erilaiset luokittelut ovat niin tenhoavia, ja mitä niistä voisi oppia. ”Sitcom-musikaaliksi” kuvailtu Idiootit ympärilläni on TTT:n oma tuotanto.

Kuvat medialle:
https://ttt-teatteri.fi/medialle/kuvapankki/

Tutustu ohjelmistoon verkossa:
https://ttt-teatteri.fi/ttt-klubi/

Tutustu TTT:n turvallisuusohjeisiin:
https://ttt-teatteri.fi/turvallisesti-teatteriin/

Lisätiedot, haastattelupyynnöt ja pressiliput:
tiedottaja, ohjelmatuottaja Mika Kauhanen, puh. 050 401 8252, zvxn.xnhunara+ggg-grnggrev.sv

Kategoria