TTT-Klubin maaliskuun kohokohtia Niko Ahvonen ja Ali Jahangirin uutuus

Edellinen Seuraava

Tampereen Työväen Teatterin ravintolanäyttämö tarjoaa maaliskuussa jälleen monipuolisia elämyksiä taiteen ja viihteen parissa. Teatterin, musiikin ja stand upin ystäviä sekä erilaisia osayleisöjä on ajateltu ohjelmistosuunnittelussa.

Herkkävaistoisimpiin suomalaisiin lauluntekijöihin kuuluva Viitasen Piia on ainoa esiintyjämme talvilomaviikolla. Hänen konserttinsa perjantaina 3.3. alkaa yleisöystävällisesti klo 19. Laulu on pääosassa myös seuraavana viikonloppuna. Jo vuonna 1991 alkoi yhteinen taival omaleimaisella musiikintekijäduolla Kaija Kärkinen ja Ile Kallio – pitkä linja pitää, ja 11.3. TTT-Klubin keikan teemana on Yhdessä.

Ensivierailuja koetaan maaliskuussa kaksi. Rennosti svengaavan Blue Note -tyyppisen jazzin osaaja, kitaristi Varre Vartiainen tuo lavalle trionsa erikoisvieraanaan vibrafonisti Severi Pyysalo 18.3. Harvakseltaan keikkaileva Suomi-soulin herrasmies Niko Ahvonen retroilee tyylikkäästi 25.3. kuusihenkisellä kokoonpanollaan Tilanteen herrat.

Suomen kulttuurirahaston palkitsema koomikko Ali Jahangiri on valmistanut koko illan stand up show’n Uusi alku. Punaisena lankana on uuden aloittaminen ja rohkeus muutokseen. Lipunmyynti Jahangirin esitykseen 10.3. klo 19 lähti niin vauhdikkaasti liikkeelle, että samaan iltaan sovittiin toinenkin esitys klo 21:30. Virkistävää lavakomiikkaa viljellään myös 24.3. kolmen esiintyjän klubilla, vierailijoina Teemu Vesterinen, Aki Puolakka ja Inka Valima.

Teatterivierailuna 31.3. näyttelijä Tiina Weckström säestäjänään Janne Viitaniemi tulkitsee ruotsalaisen Zarah Leanderin olemusta esityksessä Zarah L. Ikääntyneen taiteilijan kartanoon tulee suomalainen pianisti, jonka kanssa on tarkoitus esiintyä vielä kerran. Leander alkaa muistella vanhempiaan, natsi-Saksaa, Hitleriä, Goebbelsia ja Suomen-vierailujaan. Näytelmä on puheenvuoro vanhenevan diivan taistelusta natsistigmaa vastaan. Esityksessä tulkitaan 1930-luvulta tunnettuja schlagereita ruotsiksi, saksaksi ja suomeksi.

Ohjelmistossa jatkavat Mars vs. Venus? 2 – Uusintaottelu (Riku Suokas ja Johanna Tohni) sekä Tää on ihan perheestä (Jari Ahola ja Petra Ahola).

TTT-Klubin ohjelmisto esittelyineen verkossa:
https://ttt-teatteri.fi/ttt-klubi/

Lisätiedot, haastattelupyynnöt ja liput medialle:
tiedottaja, musiikkiesitysten ohjelmatuottaja Mika Kauhanen, puh. 050 401 8252, mika.kauhanen(at)ttt-teatteri.

Maaliskuun tapahtumat TTT-Klubilla
3.3. klo 19 Viitasen Piia
10.3. klo 19 ja 21:30 Ali Jahangiri – Uusi alku
11.3. klo 19 Mars vs. Venus? 2 – Uusintaottelu
11.3. klo 22 Kaija Kärkinen & Ile Kallio
17.3. klo 19 Mars vs. Venus? 2 – Uusintaottelu
18.3. klo 19 Tää on ihan perheestä
18.3. klo 22 Varre Vartiainen Trio feat. Severi Pyysalo
24.3. klo 19 Stand up: Teemu Vesterinen, Aki Puolakka, Inka Valima
25.3. klo 19 Mars vs. Venus? 2 – Uusintaottelu
25.3. klo 22 Niko Ahvonen & Tilanteen herrat
31.3. klo 19 Zarah L.

Kategoria