TTT-Klubin lokakuu avautuu suuremmalle yleisölle, ensi-illassa Ukkometsot

Edellinen Seuraava
Kuvassa Mika Honkanen ja Mika Piispa. Valokuva Kari Sunnari.

Kokoontumis- ja ravintolarajoitusten kevennyttyä TTT-Klubi laskee lisää lippuja liikkeelle syksyn esityksiin. Lisäpaikoille onkin tilausta, sillä esimerkiksi lauantain 2.10. molemmat esitykset (Idiootit ympärilläni, Erja Lyytinen) olivat jo viikkoja sitten loppuunmyytyjä 50 % kapasiteetilla. Nyt yhä useammalle jonossa olevalle asiakkaalle avautuu mahdollisuus osallistua suosittuihin tapahtumiin. TTT-Klubilla jokaiselle on oma istumapaikka, kuten normaalioloissakin.

Lokakuun ensi-iltana Ukkometsot

Elämänmakuinen tarina ja Suomi-rockin karheat helmet – siinä aineksia Ukkometsoihin. Ukkometsot on viihdyttävä karaokeshow, joka jatkaa suositun Kuumia aaltoja -esityksen jäljillä sillä erotuksella, että nyt puhuvat miehet. Luvassa kurkkusuoraa puhetta ja laulua keski-ikäisen miehen elämästä, ikääntymisestä, naisista, lapsista, eroista ja nykyajan ilmiöistä. Mikä hauskinta, yleisö saa puhjeta lauluun esiintyjien mukana.

Ukkometsojen ensi-iltaa juhlitaan 14.10. klo 19. Kantaesitysnäytelmän on käsikirjoittanut Anne Prokofjeff, ohjaus on Tiina Brännaren, ja musiikkituotannosta vastaa Pekka Siistonen. Rooleissa nähdään Mika Honkanen ja Mika Piispa.

Rytmimusiikin valioita ja varmaotteisia koomikoita

Lokakuun kenties odotetuimpana musiikkivierailuna nähdään kansainvälisten kitaralehtien kannet ja lukijaäänestykset valloittanut ”bluesin kuningatar” Erja Lyytinen yhtyeineen 2.10. Eivätkä muut nimet kalpene hänen rinnallaan. Jazzin puolelta konsertoivat pitkän linjan kotimaiset huipputekijät Emma Salokoski & Jarmo Saari Duo 16.10. sekä Jukka Perko Early Birds 27.10. Jälkimmäinen esitys tarjoaa Charlie Parkerin bebop-akrobatiaa mukavan aikaisin klo 19. Lisäksi erityisen innokkaasti yleisö on äänestänyt jaloillaan kohti Pauli Hanhiniemen ja Ville Rauhalan keikkaa 9.10. ja The Ghost of Bruce Springsteen -iltamia 30.10.

Lavakomiikan ystäville lokakuu lupaa hauskoja hetkiä. 1.10. kolmen koomikon stand up -klubilla esiintyvät Ray Zambino, Ursula Herlin ja Kaisa Pylkkänen. 15.10. vuorossa ovat Tomi Walamies, Anitta Ahonen ja Aatu Raitala sekä 29.10. Eeva Vekki, Matti Patronen ja Anders Helenius. Tämäkin lista kertoo, että TTT-Klubilla naispuolisten koomikoiden osuus esiintyjistä on ilahduttavan suuri.

Stand up -yleisö löytää paikkansa myös Riku Suokkaan ja Johanna Tohnin tekemän Mars vs. Venus? 2 – Uusintaottelun näytännöistä. Huumorin, musiikin, bestseller-kirjan ja vuorovaikutustaidot yhdistää puolestaan onnistuneesti Idiootit ympärilläni -esitys.

Kuvat medialle:
https://ttt-teatteri.fi/medialle/kuvapankki/

Tutustu ohjelmistoon verkossa:
https://ttt-teatteri.fi/ttt-klubi/

Tutustu TTT:n turvallisuusohjeisiin:
https://ttt-teatteri.fi/turvallisesti-teatteriin/

Lisätiedot, haastattelupyynnöt ja pressiliput:
tiedottaja, ohjelmatuottaja Mika Kauhanen, puh. 050 401 8252, zvxn.xnhunara+ggg-grnggrev.sv

Kategoria