TTT-Klubin huhtikuussa huippujazzia, uudistunut lauluntekijä ja oivaltavaa stand upia

Edellinen Seuraava
Kuvassa AURAL eli Laura Sippola

Hurjaa ajoa, mutkia ja suoria! Groove on kuningas, kun amerikkalaistyyppinen urkujazz pujottelee maan parhaiden kuskien komennossa. Näin tapahtuu 6.4. TTT-Klubilla Varre Vartiainen Organ Freemen! -yhtyeen vieraillessa ensimmäistä kertaa Tampereella, vahvistettuna erikoisvieras Timo Lassylla. Vaikka kokoonpano on uusi, muusikot ovat vanhoja kettuja. Kitaristi Vartiaisen ja saksofonisti Lassyn lisäksi illan nimiin kuuluvat varsinaisena urkudynamona jazztohtori Mikko Helevä sekä pulssipiiskurina Yrjö-palkittu rumpali Jussi Lehtonen.

Musiikin tohtori on myöskin seuraavalla viikolla 12.4. esiintyvä Laura Sippola. Sippola tunnetaan syvällisenä ja persoonallisena pianisti-laulaja-lauluntekijänä, joka luo nyt nahkansa uudella taiteilijanimellä AURAL. Juuri julkaistua Valois-albumia on kuvattu sukellukseksi tummaan veteen ja tutkielmaksi isoista teemoista. ”AURAL on häkellyttävän aito, henkilökohtainen ja suodattamaton. Harvoin kuulee näin rehellistä, uskottavaa ja jollakin tapaa hullua musiikkia.” Levynjulkaisukiertueen keikalla Sippolan bändissä soittavat Peter Engberg, Tuure Koski ja Kepa Kettunen.

Huhtikuun musiikki-illoista loppuunmyyty on Iltamat Irlannissa 20.4. Jo pitkään irkkuiltoja järjestänyt TTT-Klubi saa kunnian isännöidä Irish Festival Tampereen loppukonserttia, jossa kuullaan miltei kaikkia festivaalin esiintyjiä. Toinen festivaalivierailu on Tampere Biennalen ohjelmistoon kuuluva Hietsu is Happening 11.4.

Huumorin huhtikuuksikin voisi alkavaa periodia kuvata, sillä TTT-Klubilla nähdään kaikkiaan seitsemän stand up -klubia tai stand upin innoittamaa tarinallista esitystä. Esimerkiksi Köpi Kallio, Ali Jahangiri ja Anitta Ahonen vierailevat kolmen koomikon klubeilla, joita järjestetään 5.4. ja 19.4. sekä vappuaattona 30.4. Ohjelmistossa jatkavat magneetin lailla yleisöä vetävät esitykset Huonosti käyttäytyvät äidit, Mars vs. Venus? 2 – Uusintaottelu sekä Luolamies.

TTT-Klubin ohjelmisto huhtikuussa:
5.4. klo 19 Stand up: Tiina Henkola, Köpi Kallio, Antti Haapala
6.4. klo 22 Varre Vartiainen Organ Freemen! feat. Timo Lassy
11.4. klo 21:30 Hietsu is Happening (Tampere Biennalen ohjelmaa)
12.4. klo 19 Huonosti käyttäytyvät äidit – Johanna Tohni
12.4. klo 22 AURAL (Laura Sippola) levynjulkaisukiertue
13.4. klo 19 Mars vs. Venus? 2 – Uusintaottelu
19.4. klo 19 Stand up: Aatu Raitala, Ida Grönlund, Ali Jahangiri
20.4. klo 19 Iltamat Irlannissa (loppuunvarattu)
26.4. klo 19 Mars vs. Venus? 2 – Uusintaottelu
27.4. klo 19 Luolamies
30.4. klo 19 Stand up: Lasse Oikarinen, Anitta Ahonen, Saana Peltola

Kaikki tapahtumat TTT-Klubin verkkosivuilla:
https://ttt-teatteri.fi/ttt-klubi

Lisätiedot, haastattelupyynnöt ja pressiliput:
viestintäsuunnittelija, musiikkiesitysten ohjelmatuottaja Mika Kauhanen, puh. 050 401 8252, zvxn.xnhunara+ggg-grnggrev.sv

 

Kategoria