TTT-Klubin huhtikuu: Ensivierailulle Hearthill sekä Tomi Salesvuon funk-bändi solistinaan Sami Pitkämö

Edellinen Seuraava

Tampereen Työväen Teatterin ravintolanäyttämöllä ohjelmisto ulottuu pitkälle kevääseen. Huhtikuun ensivierailijoita musiikin puolella ovat Tomi Salesvuo East Funk Attack feat. Sami Pitkämö sekä Hearthill-yhtye. Tulokkaat 2022 -kiertue esittelee puolestaan stand upin nousevia nimiä.

Tunnustetun jazz-rumpalin Tomi Salesvuon bändi East Funk Attack on kolme albumia julkaissut funk-paahtimo Helsingistä. Suomen-kiertueelle Salesvuo kutsui valovoimaiseksi solistiksi ystävänsä Sami Pitkämön.  Sami ja Tomi valitsivat ohjelmistoon sekä omia biisejä että lainakappaleita teemalla ”pelkkää parasta musaa”. TTT-Klubin keikalla lauantaina 1.4. kuullaankin mm. Lenny Kravitzin, Jamiroquain, U2:n ja Foo Fightersin tuotantoa isolla soinnilla ja sovituksilla, 7-henkisen kokoonpanon voimin.

80-luvulla, Suomi-rockin kultakaudella, Itä-Helsingin äänestä vastasi Hearthill-yhtye. Kontulasta maailman klubeille ja festivaaleille ponnistanut bändi on pitkästä aikaa aktivoitunut, ei ainoastaan lämmittämään vanhaa materiaalia vaan myös julkaisemaan uutta: albumijulkaisu Love Circus tulee painosta kevään aikana, ja sinkkuja on jo kuunneltavissa. Rockabillyä, countrya ja poppia yhteen sulattavan bändin soundi ja energia toimivat yhä keikoilla – aivan niin kuin silloin ennen. TTT-Klubilla Hearthill esiintyy lauantaina 29.4.

Tulokkaat 2022 -kiertue saapuu lavakomiikan kotipesään TTT-klubille pääsiäisviikonloppuna lauantaina 8.4. Suomen Stand Up Clubin järjestämän kilpailun finaalista tutut koomikot ovat pukeneet keikkahousunsa jalkaan, ”jotta kaikilla olisi mahdollisuus nähdä tulevaisuuden lupaukset ennen kuin heistä tulee tähtiä”. TTT-Klubin lavalle nousevat Pyry Valtonen, Anne Maaret, Eriikka Väliahde, Jyri Tumanoff ja kisan voittaja Arttu Järvinen.

Tamperelainen, useisiin eri esityspaikkoihin nojautuva irkkumusiikin tapahtuma Irish Festival – The Spring Gathering saa huipennuksensa TTT-Klubilla lauantaina 22.4. Päätöskonsertissa nähdään lähes kaikki festivaalin esiintyjät otsikolla Iltamat Irlannissa.

TTT-Klubin yleisölle tuttuja ja yhä uudelleen keikalle palaavia esiintyjiä ovat huhtikuussa koomikot André Wickström ja Paul Westlake (14.4) sekä lauluntekijät Samae Koskinen (14.4.) ja Pauli Hanhiniemi (15.4.), viimemainittu yhdessä basisti Ville Rauhalan kanssa.

TTT-Klubin ohjelmisto esittelyineen verkossa:
https://ttt-teatteri.fi/ttt-klubi/

Lisätiedot, haastattelupyynnöt ja liput medialle:
tiedottaja, musiikkiesitysten ohjelmatuottaja Mika Kauhanen, puh. 050 401 8252, mika.kauhanen(at)ttt-teatteri

Huhtikuun tapahtumat TTT-Klubilla
1.4. klo 22 Tomi Salesvuo East Funk Attack feat. Sami Pitkämö
8.4. klo 19 Stand up: Tulokkaat 2022 -kiertue
14.4. klo 19 Stand up: André Wickström, Paul Westlake
14.4. klo 22 Samae Koskinen
15.4. klo 19 Tää on ihan perheestä
15.4. klo 22 Hanhiniemi – Rauhala MAD
21.4. klo 19 Zarah L.
22.4. klo 22 Iltamat Irlannissa (Irish Festival)
28.4. klo 19 Tää on ihan perheestä
29.4. klo 22 Hearthill

Kategoria