FAQ: Usein kysytyt kysymykset

Oletko tulossa teatteriin? Askarruttaako jokin asia? Listasimme meiltä tänä syksynä useimmiten kysytyt kysymykset. Toivottavasti näistä on sinulle apua.

Onko maskin käyttö pakollista?

Maskin käyttö ei ole pakollista, mutta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri suosittelee vahvasti maskien käyttöä ja niin mekin. Lippumyymälässä on maskeja myynnissä 2 euroa/2 kpl.

Pitävätkö paikkanumerot paikkansa?

Varmistamme riittävät turvavälit katsomossa poikkeusjärjestelyin. Tästä johtuen lippujen paikka- ja rivinumerot eivät toistaiseksi ole voimassa. Aulavahtimestarit ohjaavat asiakkaat paikoilleen turvavälejä noudattaen.

Toteutuvatko esitykset?

Esitykset toteutetaan, mutta lippuja on myynnissä normaalia vähemmän. Katsomopaikkoja on turvavälien vuoksi noin puolet vähemmän kuin normaalisti.

Mahtuvatko kaikki lipun ostaneet saliin?

Osa esityksistä myytiin loppuun jo ennen poikkeustilannetta. Emme siis voi taata näissä aiemmin loppuunmyydyissä esityksissä mahdollisuutta sisäänpääsyyn kaikille lipun ostaneille tai varanneille.

Olemme yhteydessä viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa, mikäli joudumme siirtämään lippunne toiseen esityspäivään.

Miten valikoidaan sisään pääsevät asiakkaat?

Otamme yhteyttä asiakkaisiin osto-/varausjärjestyksessä, etusijalla ovat ensin lippunsa ostaneet tai varanneet.

Olen riskiryhmäläinen tai sairaana, saanko rahat takaisin pääsylipusta?

Voit vaihtaa lipun toiseen esitykseen, vaihtaa lipun lahjakorttiin tai saada rahasi takaisin olemalla meihin yhteydessä: yvchazllagv+ggg-grnggrev.sv

Milloin ovet teatterin lämpiöön avataan?

Teatterin lämpiöiden ovet avataan tuntia ennen esitystä.

Milloin pääsee katsomoon?

Katsomoon pääsee 20 minuuttia ennen esitystä.

Pitääkö sähköpostiin lähetetyt pääsyliput tulostaa?

Lippuja ei tarvitse tulostaa, voit esittää ne aulavahtimestareille myös puhelimestasi tai muusta mobiililaitteestasi.

Voiko tarjoiluja ostaa väliajalla?

Väliajalla ei voi ostaa tarjoilua, sen voi tilata etukäteen https://ttt-teatteri.fi/palvelut/tarjoilut/ tai paikan päällä lämpiön myyntipisteistä ennen esitystä.

Miten vuoden 2020 lopulle ajoittuvat lomautukset vaikuttavat esitystoimintaan?

Tampereen Työväen Teatteri on tiedottanut lomautuksista, jotka koskevat koko henkilökuntaa. Jotta niiden vaikutus katsojiin olisi mahdollisimman vähäinen, lomautukset sijoitetaan portaittain ja pääasiassa joulukuulle. Lomautusten tavoitteena on turvata esitystoiminta ja tulevan ohjelmiston valmistuminen.

Olemme yhteydessä asiakkaisiin, jotka ovat ostaneet liput peruutettuihin esityksiin. Peruutukset koskevat vain muutamia esityksiä ajalla 14.12.-31.12.2020. Kaikki muut syksyn esitykset toteutuvat alkuperäisen aikataulun mukaisesti.

TTT:n syksyn 2020 ohjelmisto on ollut taiteellinen menestystarina. Normaalitilanteessa se olisi ollut menestys myös taloudellisesti. Suuren näyttämön uusia musikaaleja Hamlet ja Kinky Boots on esitetty täysille saleille. Samoin muita kassamagneetteja kuten Hitler ja Blondi, Voi Luoja! ja Idiootit ympärilläni. ”Turvavälejä kunnioittaen uusi loppuunmyyty tarkoittaa Suurella näyttämöllä 470 paikkaa 815 paikan sijaan”, sanoo teatterinjohtaja Otso Kautto. Tästä syystä teatteri päätti yt-neuvotteluissaan, että lomautukset ovat tulevan toiminnan turvaamiseksi välttämätön toimenpide. Lue lisää aiheesta teatterin tiedotteesta kotisivullamme.