Syyskuussa TTT-Klubilla indie-tulokas ja blues-tähti sekä koetellut komediasuosikit

Edellinen Seuraava

”Indiemusadiggarin uusi paras ystävä”. Tällaisen tunnustuksen Lac Belot sai YleX:ltä. Soundi-lehden mukaan artistin debyyttialbumi oli ”poikkeuksellisen vakuuttava ja omaääninen kokonaisuus, joka sekä hämmästyttää että ui ihon alle.” Lukuisat muutkin kommentaattorit tukevat käsitystä siitä, että taiteellisesti omaleimaisesta ilmiöstä on kyse. Se on nyt koettavissa Tampereella, kun kesällä tekemiensä Flow- ja Huvila-keikkojen jälkeen Lac Belot saapuu TTT-Klubille ensivierailulle lauantaina 7.9.

Syyskuussa TTT-Klubilla hemmotellaan myös lauluntekijämusiikin ystäviä, kun Matti Johannes Koivu vierailee levynjulkaisukiertueellaan 14.9. Päivää ennen konserttia julkaistavan Luonnos-albumin teemoja ovat Koivun mukaan sukupolvien ketjun muuttuvat odotukset ja pelot. Ajatukset vanhemmuudesta, vanhenemisesta ja rakkaudesta suodattuvat kolmekymppisten sukupolvikokemusten kautta. ”Maailma oli jo melkein valmis, mutta sitten tapahtui jotain”, Koivu sanoo.

Sähkökitaran, huippurumpalien, jazzin ja progressiivisen rockin faneille tarjoillaan mannaa keskiviikkona 18.9. klo 19: Jarmo Saari Republicin uusi ohjelmisto kuullaan ensimmäistä kertaa Tampereella livenä. Lauantaina 21.9. TTT-Klubin lavalle nousee puolestaan Erja Lyytinen yhtyeineen Another World -levynjulkaisukiertueellaan. Lyytinen keikkailee ulkomailla suomalaisista blues-artisteista eniten, ja samalla hän on noussut lajin tunnetuimmaksi nimeksi maailmalla. Lyytisen konsertti TTT-Klubilla on jo tässä vaiheessa lähes loppuunvarattu. Syyskuun viimeinen musiikkivierailija on Kauko Röyhkä 28.9.

Hauskan äärellä stand up -klubeilla ja komediaesityksissä

Stand up -klubi järjestetään syyskuun aikana kahdesti. Perjantaina 13.9. mikrofonia hallitsevat ”lempeästi nallemainen” Jape Grönroos, useita koomikkokisoja voittanut Matti Patronen sekä ”amerikkalaisen jalkapallon runtelema perheenäiti” Ursula Herlin. Kahden viikon kuluttua 27.9. koomikkokolmikko koostuu Aatu Raitalasta (”hyvän mielen takuu”), Heikki Viljasta (”käsittelee keikoillaan itselleen tärkeitä asioita, kuten itseään”) sekä suomalais-iranilaisesta Ali Jahangirista.

Koko syyskauden ajan ohjelmistossa jatkavat yleisön suosikkiesitykset Mars vs. Venus? ja Kuumia aaltoja. Mars vs. Venus? on Riku Suokkaan ja Johanna Tohnin esittämä stand up -parisuhdekomedia, jota on esitetty likimain täysille saleille jo kaksi vuotta (syyskuun esityspäivät 14.9. ja 21.9. ja 25.9.). Vuosi sitten ensi-iltansa saanut Kuumia aaltoja virittelee ”hävyttömän hauskan karaokeshow’n” Kristiina Hakovirran ja Karoliina Kudjoin roolitöinä 20.9. ja 28.9.


Lue lisää esityksistä:
http://www.ttt-teatteri.fi/ttt-klubi


Pressikuvat, musiikkivierailut:
http://www.ttt-teatteri.fi/mediagalleria/ttt-klubin-musiikkivierailut-pressikuvat


Pressikuvat, stand up -vierailut:
https://ttt-teatteri.fi/pressikuvat/stand-up-esitykset/


Pressikuvat, Mars vs. Venus?
https://ttt-teatteri.fi/pressikuvat/mars-vs-venus-pressikuvat/


Pressikuvat, Kuumia aaltoja
https://ttt-teatteri.fi/pressikuvat/kuumia-aaltoja/


Lisätiedot, haastattelupyynnöt ja pressiliput:
tiedottaja, ohjelmatuottaja Mika Kauhanen, puh. 050 401 8252, zvxn.xnhunara+ggg-grnggrev.sv

TTT-Klubin ohjelmisto syyskuussa
7.9. Lac Belot (klo 22)
13.9. Stand up: Jape Grönroos, Matti Patronen, Ursula Herlin (klo 18:30)
14.9. Mars vs. Venus? (klo 19)
14.9. Matti Johannes Koivun Uskomaton Folktrio (levynjulkaisu) (klo 22)
18.9. Jarmo Saari Republic (klo 19)
20.9. Kuumia aaltoja (klo 18:30)
21.9. Mars vs. Venus? (klo 19)
21.9. Erja Lyytinen (klo 22)
25.9. Mars vs. Venus? (klo 19)
27.9. Stand up: Aatu Raitala, Heikki Vilja, Ali Jahangiri (klo 18:30)
28.9. Kuumia aaltoja (klo 19)
28.9. Kauko Röyhkä (klo 22)

Kategoria