Pyynikin kesäteatterin Suomen hevosessa Äiten roolissa Mari Turunen

Edellinen Seuraava

Mediatiedote 8.12.2021

Pyynikin kesäteatterissa saa 8.7.2022 ensi-iltansa Sirkku Peltolan menestyskomedia Suomen hevonen. Miehityksessä on tuotannollisista syistä tehty muutoksia. Äiten roolissa nähdään Mari Turunen Tampereen Teatterista ja KK:n roolissa Petra Ahola Tampereen Työväen Teatterista.

Muissa rooleissa ovat Tuire Salenius (Aili) ja Juhani Laitala (Lassi) sekä Miia Selin (Jaana) ja Aimo Räsänen (Kai) ja Teija Auvinen (Mervi) Tampereen Työväen Teatterista. Näytelmä on Pyynikin kesäteatterin, Tampereen Työväen Teatterin ja Tampereen Teatterin yhteistuotanto.

Kesän toinen uutuus on nuorisomusikaali Groove, jonka ensi-iltaa juhlitaan 14.6.2022. Marika Vapaavuorenkäsikirjoittama ja ohjaama musikaali on Pyynikin kesäteatterin ja Tampereen yhteiskoulun lukio TYK:n yhteistuotanto. Ilmaisutaidon opiskelijoiden lisäksi näyttämöllä nähdään tähtiluokan näyttelijät Lari HalmePetra Karjalainen (TTT) ja Verneri Lilja.

”Pyynikin kesäteatterin uutuudet kiinnostavat ja lippujen ennakkovarausaste on korkea. Odotamme menestyksekästä kesää 2022”, toteaa Pyynikin kesäteatterin johtaja Kai Hintsanen. ”Ensi-iltojen tuotanto etenee suunnitellusti. Suomen hevosen ensimmäinen harjoitusjakso Tampereen Työväen Teatterilla päättyi juuri ja nuorisomusikaali Grooven työryhmä on aloittelemassa harjoituksia vuoden vaihteen jälkeen.”

Lisätiedot 
Pyynikin kesäteatterin johtaja Kai Hintsanen, xnv.uvagfnara+cllavxvaxrfngrnggrev.sv, puh. 050 344 6215

Haastattelupyynnöt 
Hannele Sulin, unaaryr.fhyva+cllavxvaxrfngrnggrev.sv, puh. 045 263 3088
Kotisivut www.pyynikinkesateatteri.fi
Pressikuvat:
https://www.pyynikinkesateatteri.fi/lehdisto/kuvapankki.html
Liput Lippu.fi, Kulttuurimyymälä Aplodi ja Pyynikin kesäteatterin ryhmämyynti

Kategoria