Pyynikin kesäteatterin ohjelmisto laajenee: Uusi kotimainen musiikkikomedia Pesänjako ja Tohvelisankarin rouvan näyttelijät julki

Edellinen Seuraava

Mediatiedote 7.12.2020

Pyynikin kesäteatterissa nähdään kesällä 2021 kaksi hauskaa kotimaista. Aiemmin on jo julkistettu komediaklassikko Tohvelisankarin rouva, jonka ensi-ilta on 4.6.2021. Ohjelmisto täydentyy nyt uudella kotimaisella musiikkikomedialla Pesänjako, jonka ensi-ilta 9.7.2021. Musikaalin ovat käsikirjoittaneet Jani Karvinen, Sami Hintsanen ja Ville Pusa, ohjaaja on Marika Vapaavuori. Musiikkikomediassa kuullaan Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani -hittejä. Päärooleissa nähdään Lari Halme, Sari Siikander, Mari Turunen ja Ville Majamaa.

Pyynikin kesäteatterin ohjelmistosta on tulossa aiempaa monipuolisempi ja lisää ohjelmistouutisia onkin luvassa alkuvuodesta 2021.

Pesänjako on rikollisen hauska musiikkikomedia

Kantaesitysnäytelmä Pesänjako on rikollisen hauska musiikkikomedia, jossa juonenkäänteitä riittää. Huikea näyttelijäkaarti takaa, että katsomossa on nauru herkässä, ja tarinaa kuljettavat vauhdikkaasti eteenpäin myös Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani -yhtyeen tunnetut hittikappaleet kuten Autiosaari ja Hyvä, paha, ruma mies.

Näytelmän ohjaa monista menestysnäytelmistä ja suurtapahtumista tunnettu Marika Vapaavuori. Rooleissa nähdään mm. Lari Halme, Ville Majamaa, Sari Siikander, Mari Turunen ja Senni Raappana.

Kun löyhämoraalinen asianajaja Jarmo (Lari Halme) joutuu taloudellisiin vaikeuksiin, hänen oljenkorrekseen jää huijata rahaa hoivakoti Tuohilehdon asukkailta. Erityisen kiinnostuksen kohteena on varakas pankkiirin leski Miriam (Sari Siikander). Siivunsa rahoista haluaa myös Jarmon veli, poliisikomisario Pertti “Spede” Pasala (Ville Majamaa).

Pesänjaon on kirjoittanut muiden muassa Samppalinnassa esitetyn hittikomedia Rakkauden autokorjaamon tekijäkolmikko Jani Karvinen, Sami Hintsanen ja Ville Pusa. “Mahtavaa aloittaa yhteistyö legendaarisen Pyynikin kesäteatterin kanssa”, toteaa Ville Pusa. ”Upea miljöö ja hieno näyttelijäkaarti luovat loistavat puitteet tälle uutuusnäytelmällemme.

Pesänjaon esitykset ovat Pyynikin kesäteatterissa 8.-25.7.2021. Ensi-ilta on perjantaina 9.7.2021 kello 18.00. Pesänjaon esityskauden jälkeen ohjelmistossa jatkaa Tohvelisankarin rouva.

Tohvelisankarin rouvan rooleissa runsas joukko komediataitureita

Pyynikin kesäteatterin oma tuotanto Maria Jotunin komediaklassikko Tohvelisankarin rouva, saa uuden raikkaan ilmeen ohjaaja-käsikirjoittaja Antti Mikkolan käsittelyssä. Aiemmin julkistettujen Tom Lindholmin ja Piia Soikkelin lisäksi rooleissa ovat Ola Tuominen, Arttu Ratinen, Pia Piltz, Karoliina Kudjoi, Aimo Räsänen, Pyry Kähkönen, Inke Koskinen ja Esme Kaislakari.

Kampanjalipulla molempiin tuotantoihin

Ostamalla lipun molempiin esityksiin saat ne joulukampanjahintaan. Kampanjahinnat voimassa 24.12.2020 asti Lippupisteen kanavissa, Kulttuurimyymälä Aplodissa ja Pyynikin kesäteatterissa.

Liput Lippupisteen kanavissa sekä Tampereella Kulttuurimyymälä Aplodissa ja Pyynikin kesäteatteri.

Lehdistökuvat:
www.pyynikinkesateatteri.fi/lehdisto/kuvapankki.html

Lisätiedot:
Pyynikin kesäteatteri, johtaja Kai Hintsanen, puh. 050 344 6215, xnv.uvagfnara+cllavxvaxrfngrnggrev.sv

Mediatiedote 21.10.2010: Tampereen suurimmat teatterit yhteistyöhön Pyynikin kesäteatterin kanssa – 

 

Kategoria