VIULUNSOITTAJA KATOLLA

Poistunut ohjelmistosta

Suurmusikaali uskosta, toivosta ja rakkaudesta 
 
Suuret tunteet, räiskyvät tanssit ja intohimoinen musiikki tempaisevat katsojat kiehtovaan tarinaan.
 
Rakkaus voi muuttaa maailmaa. Sitä mieltä ovat ainakin maitokauppias Tevjen tyttäret. He aloittavat kapinan vanhoja arvoja vastaan ja päättävät itse valita oman puolisonsa. Isä Tevje taas on perinteen mies. Hänen mielestään isä on perheen pää ja avioliitto on koko suvun ja Anatevkan kylän asia. Miten tyttäret saavat isän toisiin ajatuksiin? Voittaako rakkaus?
 
Ja taipuuko kyläyhteisö? Se on kuin suuri perhe, hyvässä ja pahassa. Se suojelee ja vahtii, riitelee ja sopii, itkee ja nauraa. Se jaksaa uskoa yhteiseen tulevaisuuteen, vaikka maailma ympärillä muuttuu nopeammin kuin anatevkalaiset osasivat odottaa. Kukaan ei ole nousevasta uhasta huolimatta valmis jättämään rakasta kotiaan.
Viulunsoittaja katolla on suurmusikaali, joka kiehtoo ja puhuttelee ajankohtaisuudellaan. Se sykkii iloa, väriä ja toivoa. 
 
”Koska musikaalin sanoma maailman muuttumisesta osuu tähän päivään, haluamme tehdä siitä oman aikamme näköisen. Puvustus tulee olemaan näyttävä, eri aikakausien ja kulttuurien sulatusuuni. Tuttujen ja upeiden sävellysten rinnalle haemme sovituksilla esiin sielukkaan maailmanmusiikin. Koreografia korostaa rytmiä ja liikkeen monipuolisuutta. Lavastus tulee olemaan hätkähdyttävän komea.”, kertoo ohjaaja Miika Muranen. ”Viulunsoittaja katolla suurmusikaali on rakkautta, huumoria ja koskettavaa lämpöä.”

Ensi-Ilta:

Ensi-ilta
01.09.2017

Traileri

Traileri

,

Ensi-ilta tunnelmia

,

Teaser

,

Pullotanssi

 

Lippujen hinnat

Kesto

Kesto noin 1:45 (sis. väliajan)

Tilaa tarjoilut

Tekijät ja näyttelijät

Viulunsoittaja katolla (The Fiddler on the Roof) Käsikirjoitus Joseph Stein Musiikki Jerry Bock Laulujen sanat Sheldon Harnick Suomennos Esko Elstelä Perustuu Sholom Alecheimin kertomuksiin Ohjaus Miika Muranen Koreografia Petri Kauppinen Musiikillinen asiantuntija Eeva Kontu Kapellimestari Joonas Mikkilä Lavastus Teemu Loikas Puvut Marjaana Mutanen Valosuunnittelu Sami Rautaneva Äänisuunnittelu Kalle Nytorp  

Ensamble:

Henna Wallin, Annina Rubinstein, Merja Koivula, Soile Ojala, Maija Pihlajaoja, Olga Lepistö, Helena Puukka, Konsta Reuter, Antti Nieminen, Jaakko Nieminen, Jeffrey Kam, Anssi Valikainen, Jukka Kontusalmi 8-henkinen orkesteri

Takaisin ylös