VANHETESSA PARANEE – ERIIKKA VÄLIAHDE

Katsojapalautetta:
Harvoin stand up -esityksissä käyvälle liki seitsemänkymppisellekin katsojalle Eriikkan monologi tarjosi samaistumispintaa, vaikka omasta varhaiskeski-iästä on jo ikuisuus. Eriikkan taitava esitys piti katsojan hellittämättömässä otteessaan alusta loppuun saakka. Kiitos!

Näyttelijä ja koomikko Eriikka Väliahde möyhii lempeän ironisesti nykynaisen elämää stand up -komediasoolossaan Vanhetessa paranee.

Voiko nelikymppisenä vihdoin aloittaa kuolinsiivouksen, jonka olisi halunnut aloittaa jo kaksikymppisenä? Voiko luopua sekä turhista tavaroista että epärealistisista unelmista – ja alkaa harrastaa ”armollisuutta itseään kohtaan” eli tyytyä siihen, mikä on? 

Kehtaako nelikymppisenä vihdoin tunnustaa julkisesti todelliset intohimonsa: tv-sarjat ja vatsapersejumpan? Ja jos niin tekee, saako enää koskaan takaisin coolin ja nuorekkaan ihmisen mainettaan. Onko sillä enää mitään väliä?

Lähes mikä tahansa asia voi joutua keski-ikäisen koomikon syytösten ja panettelun kohteeksi, mutta kovimmat sivallukset kohdistuvat aina sankarittareen itseensä. Eriikka katsoo maailmaa humorististen linssien läpi, eikä suostu aliarvioimaan katsojiensa älykkyyttä. 

Vaikka lavalla on feministiksi tunnustautuva naiskoomikko, esitys sopii myös miehille. Tämän vahvistaa katsojapalaute: ”En tuntenut oloani uhatuksi…kuin hetkittäin” (Mies 47 v.).

Olet tervetullut! Tule nauramaan ja viettämään kuplivan iloinen ilta!

Show klo 19, ovet klo 18.

Ikäsuositus 16 v

Lippujen hinnat

20,00 / 15,00 €

Kesto

Kesto noin 1:15 (sis. väliajan)

Tilaa tarjoilut

Näyttämö

TTT-Klubi
Katsomokartta

Esityskalenteri

TTT-Klubi

VANHETESSA PARANEE - ERIIKKA VÄLIAHDE

Ke 1.2.2023
19:00
TTT-Klubi
TTT-Klubi

VANHETESSA PARANEE - ERIIKKA VÄLIAHDE

La 18.2.2023
19:00
TTT-Klubi
Takaisin ylös