TIMO TUOMINEN BREL FINAL

Poistunut ohjelmistosta

häikäiseviä brel-tulkintoja

Vain yksi esitys 4.10.2019

Kansallisteatterin näyttelijä Timo Tuominen tulkitsee Jacques Brelin lauluja nelihenkisen yhtyeen säestyksellä. Lue, mitä tunnetut näyttelijät pitivät esityksestä:

”Etkö vielä tiedä kuka on Brel? Mitä Brel ajattelee elämästä – rakkaudesta – intohimosta – tuskasta? Tämän kertoo Timo Tuominen laulaessaan Brelin lauluja. Tai ei hän laula – hän elää laulut – kokonainen taiteilijamaailma — hurjuus — ääriään koetteleva ihminen aukeaa edessäsi — kokonaisuus uudistaa kuulijan. Olet tunteiden vuoristoradalla. Heittäydy sinne! Hyvää matkaa!”
Seela Sella, näyttelijä

”Jacques Brel on aina ollut suosikkini laulujen tekijänä ja tulkitsijana. Suomessa ilmaantui yllättäen tekijä, joka nousi ykköseksi nimenomaan tulkitsijana. Tuominen on kääntänyt lähes kaikki esittämistään lauluista itse. Siksi hänestä on tullut auteur, tekijä. Hän on aivan sanojensa takana, ne tulevat suoraan sisältä, ytimestä, mistä johtuu, että ne kohtaavat yleisönsä niin hyvin.”
Erkki Saarela, näyttelijä

”Ilta oli aivan häikäisevä! Ainahan minä olen tiennyt, että Tuominen on upea näyttelijä, niin kuin nyt tämä Draculan roolikin, mutta olin aivan hämmästynyt, kun näin hänessä tällaisia uusia puolia. Ihmiset eivät varmaan tiedäkään, että hän on näin huikea laulaja ja näiden Brel-laulujen uskomattoman voimakas tulkitsija, aivan käsittämättömän taitava! Ja kun kuulin että hän on tehnyt nämä käännöksetkin, että sellainenkin taito hänellä on…”
Liisamaija Laaksonen, näyttelijä

Esityksessä Timo Tuomista säestävät:
Tomi Rikkola, kitara ja alttoviulu
Marko Roininen, piano ja haitari
Tuomo Kuure, kontrabasso
Tuomas Timonen, rummut

Lippujen hinnat

25,00 €

Näyttämö

TTT-Klubi
Katsomokartta

Esityskalenteri