Timo Lassy Trio

Poistunut ohjelmistosta

Osta Lippupisteen kautta

Levynjulkaisukiertueen Tampereen-konsertti!

Timo Lassyn uudessa triokokoonpanossa ovat mukana basisti Ville Herrala ja rumpali Jaska Lukkarinen, kumpainenkin tuttuja yleisölle myös sooloartisteina.

Uunituoreella levyllä trion ilmaisu laajenee jousien ja mausteena kuultavien elektronisten elementtien avulla kokonaan uudenlaiseksi Lassy- soundiksi. Livenä yhtye käyttää kappaleita lähtökohtanaan rakentaen taatusti yllättävää ja uusiin suuntiin kerta toisensa jälkeen versovaa, elävää ja puhuttelevaa jazzmusiikkia.

Timo Lassyn uutta musiikillista visiota johdattelee tenoristille ominainen, tarttuva saksofoniriffittely. Jaska Lukkarisen funk-kompit, Lassyn rouhea tenorisaksofoni ja Ville Herralan tukeva basso toimivat selkänojana uusille musiikillisille seikkailuille. Trio kuuntelee toisiaan tarkkavaisesti ja reagoi tilanteisiin, yllättäen sekä itsensä että kuulijansa toistuvasti. Jazzmusiikki elää parhaimmillaan hetkessä ja tämä yhtye on siitä oiva esimerkki.

”Odotan innolla että pääsemme trion kanssa keikkalavoille tulkitsemaan tuoretta materiaaliamme elävän yleisön edessä”, Lassy sanoo.

Linkit:
Kotisivut
Facebook
YouTube
Instagram

Ovet avataan klo 21:30

Lippujen hinnat

25,00 €

Näyttämö

TTT-Klubi
Katsomokartta

Videogalleria

Sisältöä ei voida näyttää evästeasetuksien vuoksi.
Hyväksy markkinointievästeet nähdäksesi sisältö.