STAND UP – Vesterinen, Simola, Grönlund

Yksi esitys: 28.10.2022 klo 19:00

Tervetuloa Tampereen parhaalle stand up -klubille*
(*Tamperelainen-lehden lukijaäänestys 2021)

Teemu Vesterinen
Teemu saa keikoillaan yleisönsä joko häkellyksiin tai ymmälleen isolla asenteella ja tunteella maustetuilla jutuillaan elämästä ja siihen liittyvistä havainnoista. Jyväskylässä 2000-luvun alussa uransa aloittanut koomikko tuli koko kansalle tutuksi Voicen Heräämöstä. Teemu on salamannopeilla hoksottimilla varustettu virtuoosimaisen sanankäytön supersankari. 

Jussi Simola
Jos Jussi olisi juoma, hänet kiellettäisiin alle 15-vuotiailta ja sydäntautipotilailta. Jussi on kuin haulikosta ammuttu kolme pannua kahvia juonut superpallo. Jussin keikoilta ei tilannekomiikkaa puutu, vaan yleisö saa taatusti oman osansa tästä energiasta. 

Ida Grönlund
Ikinuoresta iästään huolimatta Ida on ehtinyt esiintyä stand up -koomikkona jo yli 15 vuotta. Hän todella tietää, miten vitsit rakennetaan – onhan hän opiskellut komediakirjoittamista erilaisilla kirjoituskursseilla Suomessa ja Englannissa. Ida ei huuda, ei meuhkaa eikä mekasta, vaan sivaltaa runotyttömäisellä olemuksellaan terävä-älyisen huumorinsa ja elämän parodian suoraan katsojan sieluun.  

Show klo 19, ovet klo 18.

Ikäsuositus 16 v

Lippujen hinnat

30,00 / 25,00 €

Kesto

Kesto noin 1:45 (sis. väliajan)

Tilaa tarjoilut

Näyttämö

TTT-Klubi
Katsomokartta