STAND UP – Rimpelä, Tuominen, Macdonald

Poistunut ohjelmistosta

Tervetuloa Tampereen parhaalle stand up -klubille* (*Tamperelainen-lehden lukijaäänestys 2021).

Anna Rimpelä
Näyttelijä, stand up-koomikko ja kirjailija Anna Rimpelän omaperäinen tyyli naurattaa ja kummastuttaa. Anna itse ajattelee olevansa kanava kaikkien ajatuksille, joita kukaan muu ei vain sano ääneen. Anna on tuttu useista kotimaisista tv-sarjoista, sekä Nelosen Stand Up! -ohjelman neloskaudelta. Anna käsikirjoittaa MTV:n Pitääkö olla huolissaan -komediapaneelia jo kahdeksatta tuotantokautta, ja on kirjoittanut kolme kirjaa.

Tommi Tuominen
Komedian suurlähettiläs Tommi Tuominen muistetaan mm. Noin viikon uutisista ja Naurun tasapaino -ohjelmista. Radiossakin vaikuttanut tarinatieteiden maisteri löytää elämästä ja arjesta vinoutuneet kummallisuudet ja osaa kertoa niistä yleisölle värikkään hauskasti. Tommi toteuttaa tehtäväänsä maailmassa – se on: naurattaa yleisöä.

James MacDonald
James MacDonald on rohkea koomikko, joka ei salaa mitään. Jamie on valmis avaamaan elämänsä ilot ja traumat yleisön edessä ravistellen samalla yleisön puntaroimaan omia käsityksiään, ajatuksiaan ja ennakkoluulojaan. Kanadasta Suomeen muuttanut James nappaa yleisön tiukkaan pihtiotteeseen eikä päästä irti ennen kuin vedet valuvat silmistä ja poskilihakset kramppaavat.    

Show klo 19, ovet klo 18.

Ikäsuositus 16 v

Lippujen hinnat

25,00 / 20,00 / 20,00 €

Näyttämö

TTT-Klubi
Katsomokartta