STAND UP – Rimpelä, Kallio, MacDonald

Yksi esitys: 1.11.2024 klo 19:00

Tervetuloa Tampereen parhaalle stand up -klubille* (*Tamperelainen-lehden lukijaäänestys).

Anna Rimpelä
Näyttelijä, stand up -koomikko ja kirjailija Anna Rimpelän omaperäinen tyyli naurattaa ja kummastuttaa. Anna itse ajattelee olevansa kanava kaikkien ajatuksille – ajatuksille, joita kukaan muu ei vain sano ääneen. Annan keikoilla kuljetaan syntymästä kuolemaan niin herttaisesti, ettei kukaan voi pahastua.

Köpi Kallio
Juuso ”Köpi” Kallio on suomalainen radiojuontaja, käsikirjoittaja ja koomikko. Hän on tullut tutuksi erityisesti YleX Aamun juontajana. Syksystä 2022 alkaen Kallio on luotsannut Viki Eerikkilän kanssa ohjelmaa Viki ja Köpi Show, jota esitetään Yle Areenassa.Vuonna 2023 Kallio aloitti näyttelijänä Putouksen viidennellätoista tuotantokaudella.

Jamie MacDonald
James MacDonald on rohkea koomikko, joka ei salaa mitään. Jamie on valmis avaamaan elämänsä ilot ja traumat yleisön edessä, kutsuen kuulijat puntaroimaan samalla omia käsityksiään, ajatuksiaan ja ennakkoluulojaan. Kanadasta Suomeen pian pari vuosikymmentä sitten muuttanut Jamie nappaa yleisön tiukkaan pihtiotteeseen, eikä päästä irti ennen kuin vedet valuvat silmistä ja poskilihakset kramppaavat.

Show klo 19, ovet klo 18.

Ikäsuositus 18 v

Lippujen hinnat

30,00 / 25,00 €

Kesto

Kesto noin 1:40 (sis. väliajan)

Tilaa tarjoilut

Näyttämö

TTT-Klubi
Katsomokartta