STAND UP – Raitala, Grönlund, Jahangiri

Yksi esitys: 19.4.2024 klo 19:00

Tervetuloa Tampereen parhaalle stand up -klubille* (*Tamperelainen-lehden lukijaäänestys 2021).

Aatu Raitala
Stand up-koomikko Aatu Raitala on helsinkiläistynyt Itä-Suomen kasvatti, joka ei ole kadottanut runollista murrettaan. Aatun vahvuudet esiintyjänä on hänen leppoisan itsevarma asenteensa, terävät improvisaatiot ja yllättävät tarinankuljetukset. Aatu valittiin vuonna 2013 muiden koomikoiden toimesta vuoden tulokkaaksi, ja 2019 vuoden koomikoksi. Hän on esintynyt Naurun tasapainossa ja Nelosen Stand Up!- lähetyksissä, sekä ollut vieraana ohjelmissa Pitääkö olla huolissaan ja Noin viikon studio.
Aatu tekee keikkoja myös englannin kielellä ja on keikkaillut mm. Moskovassa, Kööpenhaminassa ja Berliinissä.

Ida Grönlund
Ikinuoresta iästään huolimatta Ida Grönlund on ehtinyt esiintyä stand up -koomikkona jo 20 vuotta. Hän todella tietää, miten vitsit rakennetaan – onhan hän opiskellut komediakirjoittamista erilaisilla kirjoituskursseilla Suomessa ja Englannissa. Ida ei huuda, ei meuhkaa eikä mekasta, vaan sivaltaa runotyttömäisellä olemuksellaan terävä-älyisen huumorinsa ja elämän parodian suoraan katsojan sieluun.

Ali Jahangiri
Lukuisista televisio-ohjelmista tutuksi tullut juontaja ja koomikko Ali Jahangiri näkee kulttuurien erot ja yhtäläisyydet – eikä arastele kertoa havainnoistaan. Suomalais-iranilainen Ali osaa nauraa paitsi itselleen myös muille. Siksi hän rakastaakin jutella yleisön kanssa. Alin roisi ja pelkäämätön komiikka etenee täysillä, eikä himmaa edes mutkiin.

Show klo 19, ovet klo 18.

Ikäsuositus 18 v

Lippujen hinnat

30,00 / 25,00 €

Kesto

Kesto noin 1:40 (sis. väliajan)

Tilaa tarjoilut

Näyttämö

TTT-Klubi
Katsomokartta