STAND UP – Pylkkänen, Vekki, Herlin

Yksi esitys: 21.1.2023 klo 19:00

Kolme koomikkoa Tampereen parhaaksi stand up -klubiksi valitulla lavalla (* Tamperelainen-lehden äänestys)

Kaisa Pylkkänen
Toistakymmentä vuotta komiikkaa tehnyt Kaisa on nähty Nelosen Stand up! -ohjelmassa kolmella kaudella, ja lavoilla jo 10 vuoden ajan. Suomen lisäksi Pylkkänen on keikkaillut ympäri Eurooppaa ja Yhdysvaltoja. Kansainväliset rajat ylittävä komiikka iskee sinne minne sen tarvitsee – löydätkin itsesi nauramasta ajankohtaisille aiheille, itsellesi ja vieressä istuvalle ystävällesi.

Eeva Vekki
Eeva on menestynyt uraäiti, joka on omien sanojensa mukaan kadehdittavan taidokkaasti onnistunut yhdistämään lapset, uran valkoviinin, burn outin ja diapamit. Stand up -lavalla Eevan vahvuutena on improvisointi, jonka kautta jokainen esitys on myös yleisönsä näköinen. Televisiossa Eeva Vekki on nähty Noin viikon studion vakionaurattajana että Mad Cook Show’n sivaltavana vakiopanelistina. 

Ursula Herlin
Ursula Herlin on kyselyiän ja amerikkalaisen jalkapallon runtelema perheenäiti, joka ei jätä kylmäksi ketään. Improteatterilla itsensä lavakypsäksi keittänyt Ursula on televisiosta tuttu naurattaja, jonka sarkasmia tihkuvaa olemusta on saatu katsoa mm. Ylen Noin viikon studiossa ja Sivuhistoriassa.

Show klo 19, ovet klo 18.

Ikäsuositus 16 v

Lippujen hinnat

25,00 / 20,00 €

Kesto

Kesto noin 1:45 (sis. väliajan)

Tilaa tarjoilut

Näyttämö

TTT-Klubi
Katsomokartta