STAND UP – Peltola, Mebe, Vasama

Yksi esitys: 22.11.2024 klo 19:00

Tervetuloa Tampereen parhaalle stand up -klubille* (*Tamperelainen-lehden lukijaäänestys).

Saana Peltola
Saana Peltola on vanhempi kuin Homer Simpson, nuorempi kuin Jenni Haukio ja hauskempi kuin ilmainen viina! Tämä tarinoiden ylipapitar on niittänyt mainetta niin komediaklubeilla, teatterilavoilla kuin TV:ssäkin, sekä naurattanut yleisöjä ympäri Suomen jo yli kymmenen vuotta. Saana on myös suositun stand up -kollektiivi All Female Panelin perustajajäsen.

Mebe
Mebe yleensä aloittaa keikan pyytämällä yleisöltä paljon rakkautta ja suomalaisen henkilötunnuksen. Hän voittaa yleisön puolelleen terävillä vitseillä ja improvisaatiolla. Sitten hän tuulettaa nostamalla kädet ilmaan, koska kuvittelee olevansa Colosseumissa Maximuksen kanssa. Mebe saattaa yrittää rekrytoida yleisön jäseniä kurdien Peshmerga-joukkoihin keikan jälkeen. Suomen valtio luokittelee Meben harmittomaksi idiootiksi.

Aurora Vasama
Aurora Vasama on Vuoden tulokas -kilpailun voittaja vuodelta 2019. Omien sanojensa mukaan viisikymppinen teini, horoskoopiltaan nouseva kapinallinen ja allerginen beigelle. Tämä sateenkaaripunkkari larppaa keski-ikää pelottomasti ja riskejä kaihtamatta.

Show klo 19, ovet klo 18.

Ikäsuositus 18 v

Lippujen hinnat

25,00 / 20,00 €

Kesto

Kesto noin 1:45 (sis. väliajan)

Tilaa tarjoilut

Näyttämö

TTT-Klubi
Katsomokartta