STAND UP – Oikarinen, Ahonen, Peltola

Poistunut ohjelmistosta

Tervetuloa Tampereen parhaalle stand up -klubille* (*Tamperelainen-lehden lukijaäänestys 2021).

Lasse Oikarinen
Lasse Oikarinen on tehnyt komiikkaa vuodesta 2013 lähtien. Vuonna 2017 hän voitti himoitun Vuoden tulokas -tittelin. Lasse on tunnettu energisestä sekä heittäytyvästä tyylistään. Hän keskustelee ja pelaa yleisön kanssa taitavasti, joka tekee kulloisestakin esityksestä omaleimaisen. Lasse on myös mukana Nelosen Stand Up! -ohjelman kolmannella ja neljännellä tuotantokaudella.

Anitta Ahonen
Anitta Ahonen, tuo stand upin Aira Samulin, ei sanojaan säästele. Rääväsuinen aikuinen nainen, Iso A, laittaa yleisön ojoon ja sanoo asiat niin kuin ne ovat. Anitan huumorissa osansa saavat myös aiheet, joista muut eivät tohdi puhua. Siksi Anitta onkin omaa laatuaan, koomikko jonka keikalla kannattaa pitää tiukasti tuolista kiinni ja katse lavalla.

Saana Peltola
Saana Peltola on vanhempi kuin Homer Simpson, nuorempi kuin Jenni Haukio ja hauskempi kuin ilmainen viina! Tämä tarinoiden ylipapitar on niittänyt mainetta niin komediaklubeilla, teatterilavoilla kuin tv:ssäkin sekä naurattanut yleisöjä ympäri Suomen jo yli kymmenen vuotta. Saana on myös suositun stand up -kollektiivi All Female Panelin perustajajäsen. Rempseän irroittelevan ja pirskahtelevan Saanan keikoilla tunnelma on aina turvallinen, lämmin ja sydämellinen, eikä esityksessä kiusata pienempiä tai lyödä alaspäin.

Show klo 19, ovet klo 18.

Ikäsuositus 18 v

Lippujen hinnat

25,00 / 20,00 €

Näyttämö

TTT-Klubi
Katsomokartta