STAND UP – Mustonen, Vekki, Ahmed

Yksi esitys: 4.10.2024 klo 19:00

Tervetuloa Tampereen parhaalle stand up -klubille* (*Tamperelainen-lehden lukijaäänestys).

Arimo Mustonen
Stand up -koomikko Arimo Mustonen on tuhansien keikkojen mies. Laivat, klubit, teatterit sekä yksityistilaisuudet ovat olleet Arimon estradeina jo 20 vuoden ajan. Arimo osaa taipua yleisön mukana; ikinä ei tiedä millaiseksi ilta muodostuu juuri sinunkin kanssasi.

Eeva Vekki
Televisiosta tuttu koomikko Eeva Vekki muistetaan sekä Noin viikon studion vakionaurattajana että Mad Cook Show’n sivaltavana vakiopanelistina. Eeva on menestynyt uraäiti, joka on omien sanojensa mukaan kadehdittavan taidokkaasti onnistunut yhdistämään lapset, uran, valkoviinin, burn outin ja diapamit. Lavalla Eevan vahvuutena on improvisointi, jonka kautta jokainen esitys on myös yleisönsä näköinen.

Fathi Ahmed
Fathi, tuo raikas tuulahdus Järvenpäästä, on stand up -koomikko, käsikirjoittaja ja näyttelijä, jonka läsnäoloa on mahdoton ohittaa. Hänet tunnetaan miehen ruumiin ja viisivuotiaan kärsivällisyyden yhdistelmänä, mikä luo pohjan persoonalliselle ja absurdille huumorille. Fathi aloitti komediataipaleensa vuonna 2013, ja on siitä lähtien noussut nopeasti alan huipulle. Hänet palkittiin Vuoden stand up -tulokkaana vuonna 2014 ja Kallio Komediabolagetin Vuoden uusi kyky -palkinnolla seuraavana vuonna. Nyt, tuhansien stand up -keikkojen ja lukemattomien komediafestivaalien jälkeen, Fathi on tullut tutuksi niin Nelosen Stand Up! -ohjelmasta kuin näyttelijänä elokuvassa Tytöt tytöt tytöt! sekä TV-sarjoissa Aikuiset, Modernit miehet ja Rakkaus ja laki. Viimeisimpinä valloituksinaan hän on loistanut MTV3-kanavalla ohjelmissa Lauma ja JNS Grillikausi.

Show klo 19, ovet klo 18.

Ikäsuositus 18 v

Lippujen hinnat

30,00 / 25,00 €

Kesto

Kesto noin 1:40 (sis. väliajan)

Tilaa tarjoilut

Näyttämö

TTT-Klubi
Katsomokartta