STAND UP – Lindström, Vesterinen, Sutela

Poistunut ohjelmistosta

tervetuloa tampereen tyylikkäimmälle stand up -klubille!

Jukka Lindström
Jukka on stand up -koomikko, toimittaja ja tv-esiintyjä, joka muistetaan ennen kaikkea Venla-voittojakin kahmineesta ajankohtaissatiirista Noin Viikon Uutisista. Lavalla Lindströmin komiikka kumpuaa enemmän henkilökohtaisista havainnoista ja tarinoista kuin suoraan päivänpolitiikasta. Silti hänen tyyliään kuvataan usein yhteiskunnalliseksi ja kantaaottavaksi.

Teemu Vesterinen
Teemu saa keikoillaan yleisönsä joko häkellyksiin tai ymmälleen isolla asenteella ja tunteella maustetuilla jutuillaan elämästä ja siihen liittyvistä havainnoista. Jyväskylässä 2000-luvun alussa uransa aloittanut koomikko tuli koko kansalle tutuksi Voicen Heräämöstä. Teemu on salamannopeilla hoksottimilla varustettu virtuoosimaisen sanankäytön supersankari.

Heli Sutela
Heli Sutela jos joku osaa yhdistää television ja lavakomiikan. Kulttimaineeseen noussut Kumman kaa -ohjelma ja Ylen Melkein totta -draamakomedia ovat tästä hillittömiä esimerkkejä. Heli hauskuuttaa lämpimällä ja sympaattisella tavallaan naisten lisäksi myös miehiä. Aiheet komiikkaan löytyvät todellisesta elämästä ja ärsyttävätkin asiat muuttuvat naurattaviksi. 

Suosittelemme yli 16-vuotiaille.

Lippujen hinnat

30,00 / 28,00 / 25,00 €

Näyttämö

TTT-Klubi
Katsomokartta