STAND UP – Henkola, Kallio, Haapala

Yksi esitys: 5.4.2024 klo 19:00

Tervetuloa Tampereen parhaalle stand up -klubille* (*Tamperelainen-lehden lukijaäänestys 2021).

Tiina Henkola
Stand up -koomikko Tiina Henkola katsoo maailmaa ja elämää kokeneen, kiltin seniorin silmin. Hän etsii kuitenkin innokkaasti ratkaisuja ongelmiin yllättävin keinoin, unohtamatta humaania perusvirettä. Tässä Tiinaa auttaa tekninen koulutustausta sekä pitkä ura insinöörismiesten kehittävässä seurassa.

Köpi Kallio
Juuso ”Köpi” Kallio on suomalainen radiojuontaja, käsikirjoittaja ja koomikko. Hän on tullut tutuksi erityisesti YleX Aamun juontajana, jota hän juonsi yhdessä Ville ”Viki” Eerikkilän kanssa. Syksystä 2022 alkaen Kallio on luotsannut Eerikkilän kanssa ohjelmaa Viki ja Köpi Show, jota esitetään Yle Areenassa.Vuonna 2023 Kallio aloitti näyttelijänä Putouksen viidennellätoista tuotantokaudella.

Antti Haapala
Vuodesta 2011 stand upia tehnyt Antti Haapala on positiivista energiaa hehkuva koomikko, jonka uran nousukiito on ollut vähintään yhtä nopeaa kuin hänen ajatuksenjuoksunsa. Noin viikon uutisten taustajoukoissakin käsikirjoittanut koomikko yhdistää aimo annoksen nerokkuutta yksinkertaisiin asioihin tavalla, joka saa totisimmankin suupielet kääntymään ylöspäin.

Show klo 19, ovet klo 18.

Ikäsuositus 18 v

Lippujen hinnat

30,00 / 25,00 €

Kesto

Kesto noin 1:40 (sis. väliajan)

Tilaa tarjoilut

Näyttämö

TTT-Klubi
Katsomokartta