RIKKOMATON

uuden kotimaisen musikaalin ensimmäinen black box -versio

Esitykset 19.-28.3. TTT-Klubilla

Teini-ikäisen Sebastianin tulevaisuudessa siintää ura karismaattisena saarnaajana ja onnellinen elämä perheenisänä. Haaveet muuttavat muotoaan, kun maailmalla lähetystyössä ollut Joosua palaa seurakuntayhteisöön.

Rikkomaton on uusi kotimainen musikaali, joka kertoo kahden 16-vuotiaan pojan rakkaustarinan herätyskristillisen seurakuntayhteisön keskellä. Teos pohtii miten olla uskollinen itselleen samalla kun kokee ulkopuolisuutta ja yhteisön aiheuttamia paineita. Tarina pohjautuu säveltäjä Jussi Lukácsin omiin kokemuksiin ja ammentaa inspiraatiota lukuisista vastaavista tositarinoista draaman, komedian ja musiikin keinoin. Teoksessa käsitellään myös eheytyshoitoja, joiden kieltäminen laissa on ajankohtainen ja tärkeä yhteiskunnallinen kysymys.

Teosta on työstetty workshoppaamalla yhteistyössä TAMKin musiikkiteatterilinjan kanssa keväästä 2023. Musikaalin taiteelliseen työryhmään kuuluvat säveltäjä Jussi Lukács, käsikirjoittaja ja sanoittaja Anna-Maija Ihander sekä sovittaja ja kapellimestari Aleksi Laukkonen. Teoksen ohjaa Inna Tähkänen ja lavalla nähdään TAMKin musiikkiteatterilinjan opiskelijoita.

Teoksesta nähdään nyt ensimmäinen, pienen näyttämön versio. Näe tuleva suurmusikaali ensimmäisten joukossa!

Ikäsuositus: yli 13-vuotiaille

Lippujen hinnat

20,00 / 15,00 / 15,00 €

Näyttämö

TTT-Klubi
Katsomokartta

Esityskalenteri

TTT-Klubi

RIKKOMATON

tiistai 19.3.2024
19:00
TTT-Klubi
TTT-Klubi

RIKKOMATON

keskiviikko 20.3.2024
19:00
TTT-Klubi
TTT-Klubi

RIKKOMATON

keskiviikko 27.3.2024
19:00
TTT-Klubi
TTT-Klubi

RIKKOMATON

torstai 28.3.2024
19:00
TTT-Klubi

Tekijät ja näyttelijät

Konsepti ja sävellys Jussi Lukács 
Käsikirjoitus Anna-Maija Ihander
Musiikin sovitukset ja johto Aleksi Laukkonen
Ohjaus Inna Tähkänen
Koreografia Riikka Lifländer

Esiintyjät Oskari Jauhiainen, Pekko Hirvonen, Joona Saturi, Kristian Teiss, Stella Lappalainen, Sara Soikkeli, Sanna Riski, Minnie Alasimi, Jaakko Wuolijoki, Eveliina Nevala, Nora Mutanen, Luukas Sihvonen, Aino Ojala, Viljami Rosvall, Anna Jackson, Nathalia Hyvärinen Kanerva

Muusikot Aleksi Laukkonen (kosketinsoittimet, kapellimestari), Camilla Azzola (viulu), Elias Manninen (sello)

Takaisin ylös