Oman elämäni kuokkavieras – Saana Peltolan stand up show

Poistunut ohjelmistosta

Oman elämäni kuokkavieras on yhden naisen koko illan stand up -show. Esitys on Saana Peltolan kymmenvuotisen stand up -uran virstanpylväs, välietappi ja tulikoe. Sydämellinen ja räävitön tarina kuolemanpelosta ja elämänjanosta. Esitys on koomikon sielun takakansi,  kuokkavieraan manifesti, kumarrus, pyllistys, maailmankaikkeuden lyhyt oppimäärä ja tekaistu osatotuus melkein kaikesta.

SISÄLTÖVAROITUS: esitys saattaa sisältää vulgaaria kieltä, alatyylin ilmaisuja, kirosanoja, sopimatonta läpändeerosta, seksuaalisia viittauksia, feminismiä ja muita paholaisen juonia. Tunnelma on kuitenkin turvallinen, lämmin ja rakkaudellinen, eikä esityksessä kiusata pienempiä eikä lyödä alaspäin. 


Esityksestä sanottua

”Saanan avaruusläpät ovat silkkaa neroutta!” – elokuvaohjaaja Selma Vilhunen

”Niin hauska muija ja mieletön dramaturgia!” – elokuvaohjaaja Miia Tervo

”Saana on ihan sairaan kova! Wow!” – toimittaja ja ohjaaja Pia Asikainen

”Hieno show, hyvä dramaturgia! Ai että!” – kirjoittaja Johanna Mannila

”Aivan huikee!” – näyttelijä Jonna Järnefelt

”Saana on huippu, suvereeni, rela ja ennen kaikkea superhauska!” – tuottaja Vera Melleri

”Siis nyt on hyvää tykitystä! Tää muikkeli ei oo itteensä pidätelly kerätessään matskua lavalle!” – tuottaja Larissa Lounassalo


Saana Peltola on suositun All Female Panel -koomikkokollektiivin perustajajäsen, joka on niittänyt mainetta niin komediaklubeilla, teatterilavoilla kuin tv:ssäkin. Hän on naurattanut yleisöjä ympäri Suomen jo yli kymmenen vuotta, yli 900 keikalla. Peltola on tullut tutuksi myös mm. Heikelä Syndrooma -viihdeohjelman koomisena kirjeenvaihtajana (MTV3), All Female Panel -sketsi-podcastin (YLE Areena) käsikirjoittajana ja näyttelijänä sekä Nelosen Stand Up! -ohjelman koomikkona. Saana on vanhempi kuin Homer Simpson, nuorempi kuin Jenni Haukio ja hauskempi kuin ilmainen viina. Tarinoiden ylipapittareksikin häntä on kutsuttu.

Show klo 19, ovet klo 18.

Ikäsuositus 18 v

Lippujen hinnat

30,00 / 25,00 / 25,00 €

Näyttämö

TTT-Klubi
Katsomokartta