Maria Ylipää & Niko Kumpuvaara

Poistunut ohjelmistosta

Osta Lippupisteen kautta

Laulaja Maria Ylipää ja harmonikkataiteilija Niko Kumpuvaara kohtaavat intensiivisessä musiikkilajien yhteentörmäyksessä, jossa jokainen ilta on erilainen. Seuraavana kappaleena voi tulla Piazzollaa tai Piafia, tai ehkä Kähärää?

Kahden monialaisen ja karismaattisen muusikon irtonainen improvisaatio ryydittää niin kaikkien rakastamia klassikkokappaleita kuin suomalaiseen runouteen sävellettyä taidemusiikkia. Kamarimusiikillinen konsertti on täynnä suurta tunnetta ja syvää musiikillista yhteyttä; virtuositeettia kaihtamatta, rakkaudella!

Suomen valovoimaisimpiin taiteilijoihin kuuluva Maria Ylipää tunnetaan lukuisista musiikkiteatteri-, elokuva- ja tv-rooleistaan. Musiikin saralla Maria Ylipää tunnetaan monipuolisena tulkitsijana, joka on kotonaan lavalla niin jazzyhtyeiden ja big bandien kuin sinfoniaorkesterienkin solistina.

Niko Kumpuvaaran haitarismi versoilee moneen suuntaan. Klassisen nykymusiikin lisäksi hän soittaa ilomielin myös niin sanottua rytmimusiikkia. Tällä saralla hänen aktiivisimpia projektejaan ovat viime vuosina olleet suomalaisen iskelmämusiikin legenda Dallapé, elektronista instrumentaalimusiikkia esittävä Alphabeaver sekä sarjakuvapiirrosta livemusiikkin yhdistelevä Comics in Concert.

Show klo 22, ovet klo 21:30.

K18

Lippujen hinnat

28,00 €

Näyttämö

TTT-Klubi
Katsomokartta