Laura Moisio (levynjulkaisu), Viitasen Piia

Yksi esitys: 11.12.2020 klo 22:00

Poistunut ohjelmistosta

KOLMEKYMPPISTEN LAULUNTEKIJÖIDEN AATELIA

Kaksi upeaa artistia oman sukupolvensa lauluntekijöiden eturivistä, jossa naisilla on enemmän paikkoja kuin koskaan ennen.

Laura Moisio esittää lauluja maaliskuussa ilmestyneeltä levyltään Laulaa kun ei voi muutakaan. Koko Moision yhtye nähdään lavalla rikastamassa hetkeä, jossa laulujen tekstit ja tarinat nousevat päärooliin.

Moision uusilta lauluilta on lupa odottaa paljon, sillä kaikki päät ovat nyökytelleet hänen aiempien teoskokonaisuuksiensa kohdalla. Häkellyttävän kiittävistä arvioista voi lainata vaikkapa Soundi-lehteä edellisen Laura Moisio -levyn ilmestyttyä: ”Laulaja on äänikuvassa juuri sopivassa, avarassa paikassa kompaktin orkesterin edessä ja hän tuntuu esiintyvän privana jokaiselle kuuntelijalle”.

Lähes pelkkiä viiden tähden arvioita on tottunut saamaan myös illan toinen mestaritekijä, Viitasen Piia. Hänen musiikkinsa ”murtaa suojamuurit ja avaa kyynelhanat”, kuten Helsingin Sanomat kirjoitti syksyllä ilmestyneestä Meidän jälkeemme hiljaisuus -levystä.

Viitasen Piian tummanpuhuva luomufolk puhuttelee niin mieleenpainuvasti, että hänen levyjään on valittu vuoden parhaiksi kotimaisiksi useissa medioissa sekä ehdokkaiden joukkoon Emma-gaalassa. Viitasen Piia avaa TTT-Klubin illan esiintyen trio-kokoonpanollaan.

Lauran linkit:
Kotisivut
Facebook

Piian linkit:
Kotisivut
Facebook

Lippujen hinnat

18,00 €

Näyttämö

TTT-Klubi
Katsomokartta