Ladies Blues Revue with Helge Tallqvist Band

Poistunut ohjelmistosta

Svengaava show

Osta Lippupisteen kautta

”Suomen parhaat blueslaulajat ovat naisia”, otsikoi Helsingin Sanomat arvionsa tämän kokoonpanon debyyttikonsertista. Ja todellakin, Ladies Blues Revuessa kolme kertakaikkisen upeaa solistia pääsee loistamaan yksitellen ja yhdessä. He ovat Emilia Sisco, Charlotta Curves ja Queen Fatima.

”Kaikki laulajina parhaan luokan bluestulkitsijoita, jotka osaavat ottaa haltuun tilanteen ja tilan”, HS vielä vakuuttaa. Kukin leideistä on rakentanut omaa soolouraansa jo pitkään. Nyt heidät nähdään ensimmäistä kertaa yhdessä lavalla. Syntyy kiinnostava ja vaihteleva show, jossa varsinaisen bluesin lisäksi liikutaan soul- ja funk-musiikin svengaavissa maailmoissa.

Suomi-bluesin legendan Helge Tallqvistin johtama bändi tarjoaa solisteille tukevimman mahdollisen perustan. Pettämätön tyylitaju on hiottu huippuunsa vuosikymmenien varrella. Rouhean taidokkaat huuliharppu- ja kitarasoolot nousevatkin tämän tästä laulajien tulkintojen rinnalle.

Kokoonpano:
Emilia Sisco, laulu
Charlotta Curves, laulu
Queen Fatima, laulu
Helge Tallqvist, huuliharppu
Jonne Kulluvaara, kitara
Topi Karvonen, basso
Juha Litmanen, rummut

Linkit:
Kotisivut
Facebook

Show klo 22, ovet klo 21:30.

K18

Lippujen hinnat

22,00 €

Näyttämö

TTT-Klubi
Katsomokartta

Kommentoi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentoithan omalla nimelläsi. Sinulla on täysi vapaus kertoa mielipiteesi, mutta muista silti hyvät tavat. Karsimme etukäteen kaikki asiattomat kommentit, mainokset sekä laittomat sisällöt.