Kat Baloun & The Frostbites

Yksi esitys: 22.11.2024 klo 22:00

Osta Lippupisteen kautta

Amerikkalainen bluesmamma Kat Baloun palaa Tampereelle!

Tampereella aiemminkin vieraillut laulaja ja huuliharpisti Kat Baloun esiintyy TTT-klubilla osana kiertuettaan. Kat keikkailee Suomessa kotimaisen The Frostbites -kokoonpanon kanssa – jäseninä Jonne Kulluvaara (kitara), Jaska Prepula (basso) ja Mikko Peltola (rummut).

Kat ja Frostbites julkaisevat Suomen-keikkojen yhteydessä myös yhteisen live-CD:n.

Teksasin El Pasossa syntynyt ja Ohion Cincinnatissa nuoruutensa viettänyt Kat Baloun on lajissaan harvinainen naishuuliharpisti. Hän aloitti ammattilaisuransa 90-luvun alkupuolella San Franciscossa, missä nuoren Katin sensuelli lauluääni, viettelevä lavashow ja tyrmäkkä bluesharppu herättivät blues-yleisön huomion.

Katin muutettua Berliiniin hän on keikkaillut Euroopassa Saksasta käsin.

Finlaysonin tyttöjä

Kat Balounilla on erityinen yhteys Suomeen: hän työskenteli Tampereella muutaman kuukauden ajan vuonna 1985. ”Minulle merkitsee todella paljon että pääsen palaamaan Suomeen ammattimuusikkona. En olisi voinut kuvitellakaan lähes 40 vuotta sitten tehdessäni tylsiä tietokonehommia Finlaysonin konttorissa, että soittaisin joskus huuliharppua ammatikseni. Se Tampereella viettämäni syksy oli minulle todella kasvattavaa aikaa, ja osaltaan vaikutti siihen, että päätin myöhemmin tarttua unelmiini ja toteuttaa ne”, Kat Baloun kertoo.

Show klo 22, ovet klo 21:30.

Lippujen hinnat

22,00 €

Näyttämö

TTT-Klubi
Katsomokartta