Kanerva, Kielo Kärkkäinen

Poistunut ohjelmistosta

Kahden lauluntekijän käsialat

”Kanerva pyytää laulussa veikeästi kertomaan, onko hän yhä ihana. Vastaus on ehdottomasti kyllä.” Näin tiivisti Helsingin Sanomat viiden tähden arviossaan Kanervan tuoreesta Kuinka aika pysäytetään -levystä.

Ehtymätön elämännälkä ja toisaalta mukanamme kantamat muistot ovat Kanervan mukaan tärkeitä teemoja hänen uusissa kappaleissaan. Fanit ovat kehuneet kerrontaa taitavaksi ja tyyliä persoonalliseksi. Mikä tärkeintä, tunne on mukana!

Soundillisesti lauluntekijä on ottanut askeleen kohti popimpaa ja tanssittavampaa äänimaailmaa. Niinpä Kanerva esiintyy livenäkin sähköisellä yhtyeellään.

TTT-Klubin illan avaa soolona Kielo Kärkkäinen, niin ikään tämän hetken kiinnostavimpiin lauluntekijöihin lukeutuva nimi.

Tampereella asuva Kärkkäinen julkaisi syksyllä järjestyksessään toisen albuminsa Keitä me olemme. ”Se on kuin hyvä kirja, toinen maailma jonne voi hetkeksi matkustaa pyörittelemään jonkun toisen ajatuksia ja palata jotenkin muuttuneena”, sanoo Kärkkäisen musiikkia suositteleva Ville Pirinen.

Kanervan linkit:
Kotisivut
Facebook

Kielon linkit:
Kotisivut
Facebook

Show klo 22, ovet klo 21:30.

K18

Lippujen hinnat

18,00 €

Näyttämö

TTT-Klubi
Katsomokartta