Jonna Tervomaa & Jussi Jaakonaho Sähköduo

Poistunut ohjelmistosta

Osta Lippupisteen kautta

Musiikissa on pareja, liittoumia ja henkilöitä, jotka on tarkoitettu toimimaan yhdessä ja jotka samaan kokoonpanoon päätyessään muodostavat täysin oman, automaattisesti kopiosuojatun äänimaailmansa – bändin.

Laulaja Jonna Tervomaan ja kitaristi Jussi Jaakonahon Sähköduo on tästä tyylipuhdas esimerkki, soittoalkemian kultaharkko. Vuosien varrella yhdessä ja erikseen hienoissa kokoonpanoissa ja tuotannoissa vaikuttaneet, nimensä suomalaisen musiikin Kuka kukin on -kivitauluun jo aikoja sitten vakiinnuttaneet muusikot ovat ristineet symbioosinsa osuvasti.

Duon keikoilla virtaa puhdas ja poikkeuksellinen sähkö, yhteys, joka syntyy samojen kilometrien tuomasta voimasta ja varmuudesta. Kaksikon intiimi läsnäolo vangitsee ja vapauttaa sekä kuulijat että itse esiintyjät.

Tervomaan rakastettujen hittien ja vähemmän kuultujen helmien tulkinnat elävät ja kasvavat uusiksi, irtautuvat suurten estradien versioista. Jonnan tumma ja taipuisa lauluääni saa ansaitsemansa avaruuden ja venyy ennen kuulemattomiin taajuuksiin. Jussin omaleimainen, ajoittain väkivaltaisen minimalistinen sähkökitarataiturointi tuo mieleen vaikkapa Tom Waitsin juurevimmillaan ja Captain Beefheartin hulluimmillaan. Soitto ja laulu seurailevat ja mukailevat toisiaan tyylikkäästi, ajoittain improvisoiden, toisinaan tiukastikin suitsien. Turvaverkosta paistaa kauniita repeämiä liian valmiiseen maailmaan. 

Show klo 22, ovet klo 21:30.

Linkit:
Spotify
Facebook

K18

Lippujen hinnat

25,00 €

Näyttämö

TTT-Klubi
Katsomokartta