Jaakko Laitinen & Väärä raha

Yksi esitys: 28.9.2024 klo 22:00

Osta Lippupisteen kautta

Jaakko Laitinen & Väärä Raha on vuodesta 2009 musiikin ystäviä ja elämän rakastajia villinnyt Lapland-Balkan -orkesteri. Sen musiikissa lyövät kättä monenlaiset elementit, pääraaka-aineina Balkanin säpäkät rytmit ja vanha suomalainen iskelmä. Musiikilliseen maustehyllyyn on vuosien varrella sattunut vaikutteita niin Gruusiasta, Turkista, Lähi-Idästä kuin Kreikastakin. 

Sisältöä ei voida näyttää evästeasetuksien vuoksi.
Hyväksy markkinointievästeet nähdäksesi sisältö.

Laitisen sanoitukset kunnioittavat suomalaisen iskelmän parhaimpia perinteitä, venyttäen ilmaisua uusille vesille – aiheiden skaala paukkuu perinteisistä lemmenlauluista tietoisuuden ja todellisuuden olemuksen kiperiin pohdintoihin ja pimeän pullon etsintään Peräpohjolan yössä.

Viisi fanien rakastamaa ja kriitikoiden ylistämää pitkäsoittoa sekä yhden live-levyn julkaissut orkesteri tunnetaan kuitenkin ennen kaikkea hurmoksellisena keikkajyränä. Mainetta on ylläpidetty kiihkeään keikkatahtiin Eirasta Inariin ja ympäri Eurooppaa yli 20 eri maassa niin suurilla festivaaliareenoilla kuin kylähäissä ja savuisissa klubeissa.

Vuoden 2024 aikana Jaakko Laitinen & Väärä raha julkaisee uuden albumin. Tuoretta biisimateriaalia siis luvassa livenäkin, vanhojen suosikkien lisäksi!

Show klo 22, ovet klo 21:30.

Katso myös:
Kotisivut
Facebook
Spotify

K18

Lippujen hinnat

22,00 €

Näyttämö

TTT-Klubi
Katsomokartta