Elias Gould, Pekka Nisu

Yksi esitys: 27.9.2024 klo 22:00

Osta Lippupisteen kautta

Kaksi kiinnostavaa artistia intiimillä tuplakeikalla! Tämä ilta on tätä päivää.

Kitaravetoista, brittivivahteista indie-rockia tekevä Elias Gould luonnehtii laulujaan albumilla Susihavaintoja:

“Levy kertoo ulkopuolisuuden tunteesta jota olen myös itse kokenut ja tiedän, että moni arjessaan kokee. Albumin teemoina ovat ulkopuolisuus ja levottomuus asioiden välissä. Kun ei oikein enää kuulu vanhaan, mutta mitään selkeää uuttakaan ei ole näkyvissä niin ratkaisuja haetaan monesta suunnasta”, Gould sanoo. “Levy loppuu toiveikkaaseen Siivet-kappaleeseen ja sellainen olo itsellänikin nyt on.”

Elias Gould on monelle tuttu myös teatterinäyttämöiltä sekä elokuvista Miss Farkku Suomi (2012), Hyväntekijä (2014), Paratiisi (2011) ja Tuntematon Sotilas (2017).

Illan toinen artisti Pekka Nisu on nimennyt musiikkinsa sydänmaarockiksi. Siinä country-vaikutteinen rock yhdistyy persoonallisella tavalla tarinoihin, jotka sijoittuvat suomalaisen maaseudun peltomaisemiin ja pikkukaupunkeihin. Nisun uusi albumi Lauhanmaa on koskettava ja kirkas kuvaus maaseudun nykytilasta – tarinoiden yksityisestä kokemuksesta tulee yhteinen.

Pekka Nisu tunnetaan vuonna 2020 lopettaneen Pimeys-yhtyeen laulaja-kitaristina ja yhtyeen lukuisien klassikoiden kirjoittajana. 

Show klo 22, ovet klo 21:30.

Linkit:
Facebook Gould
Spotify Gould
Facebook Nisu
Spotify Nisu

K18

Lippujen hinnat

25,00 €

Näyttämö

TTT-Klubi
Katsomokartta