Asa Bäänd II

Yksi esitys: 21.9.2024 klo 22:00

Osta Lippupisteen kautta

Kieli tarjoaa meille työkalut oman maailmamme rakentamiseen. Asa on luonut omansa.

Kun Matti Salo aloitti uransa artistinimellä Avain, hänellä oli jo omille poluille ohjaava painovoimansa. Klassikoksi muodostunut debyytti Punainen tiili toi sosiaalista realismia ja poliittista paatosta Rähinä Recordsin ulosantiin, mutta varsinainen läpimurto oman äänen, oman kielen ja oman maailman löytämisessä syntyi nimellä Asa.

Kieli on rytmiä, ja räpinkin keskiössä on flow eli rytminen karisma. Jo toinen Asan nimellä julkaistu levy Terveisiä kaaoksesta esitteli vuonna 2006 oman sisäisen rytminsä tahtiin toimivan sanataitelijan, joka etsi luovan yhteistyön kautta myös omaa soundiaan.

Yksi versio omasta soundista löytyi vuonna 2008 ilmestyneellä levyllä Loppuasukas. Albumi ammensi eri kansanmusiikeista roisilla otteella ja toi Asalle sekä Emma- että Teosto-palkinnon.

Viimeisen kymmenen vuoden aikana Asa on julkaissut ja esittänyt musiikkia ahkerasti, psykedeliasta vahvasti ammentavasta ja tee se itse -henkisestä Foetida-sarjasta perinteisemmällä hiphop-estetiikalla operoiviin levyihin, kuten Love ja Jou jou, sekä DJ-vetoisista keikoista Asa Bäänd II -kokoonpanon konsertteihin.

Vuonna 2024 Asa on taiteilijana itsenäinen. On monta suuntaa johon lähteä, monta kotia jonne palata, monta ajatusta jota jahdata, sanoilla ja rytmeillä, soundeilla ja näyillä.

On monta maailmaa, joita rakentaa.

Show klo 22, ovet klo 21:30.

Linkit:
Facebook
Spotify

K18

Lippujen hinnat

25,00 €

Näyttämö

TTT-Klubi
Katsomokartta